انتقاد روسیه از باج‌خواهی اروپا از ایران

کدخبر: ۲۹۱۲۰۷
اقتصادنیوز: منابع مطلع اروپایی به خبرنگار شبکه العربی گفتند: سرگئی لاوروف وزیر خارجه فدراسیون روسیه در واکنش به بیانیه اخیر سه کشور اروپایی خطاب به ایران، با ارسال نامه ای آنها را به باج خواهی از ایران با استفاده از ابزار تحریم متهم کرده است.

به گزارش اقتصادنیوز به نقل از نورنیوز، لاوروف در این نامه خطاب به سه کشور اروپایی گفته؛ رفتار آنان نشان دهنده تلاشی سازمان یافته برای خروج از برجام با متهم سازی جمهوری اسلامی ایران و متوجه نمودن هزینه های این اقدام به سمت طرف ایرانی است.

بر اساس اخبار اعلام شده در آستانه پایان یافتن ضرب الاجل ایران برای عبور از میزان مجاز تولید اورانیوم غنی شده، اجلاس کمیسیون مشترک برجام صبح روز جمعه هفته جاری با حضور «هلگا اشمید» معاون مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا و همچنین معاونان وزرای خارجه کشورهای باقی مانده در برجام در شهر وین برگزار می شود.

ارسال نظر

اخبار روز سایر رسانه ها
    تیتر یک
    • تنفر متقابل میان اردوغان و نتانیاهو به روایت انیستیو واشنگتن

      اقتصادنیوز: آنکارا با محدود شدن توان هسته‌ای ایران مشکلی ندارد، اما هم‌زمان از مشاهده برتری نظامی اسرائیل نگران است و…

    پیشنهاد اقتصادنیوز
    اقتصادنیوز امروز به شما پیشنهاد ویژه ای درباره حوزه های مهم خبری می دهد
    از دست ندهید
    کارگزاری مفید