9 عضو داعش در مسکو دستگیر شدند

کدخبر: ۳۰۵۰۴۷
کمیته پیگیری امور قضایی روسیه از دستگیری 9 طرفدار گروه تروریستی داعش در مسکو که درحال جمع آوری کمک‌های نقدی برای این گروه در سوریه و عراق بودند، خبر داد.

 

به گزارش اقتصادنیوز به نقل از ایرنا، این گروه را یک تبعه روس تشکیل داده بود که در مصر به داعش پیوسته است و در سال 2015 به روسیه برگشت و از آن زمان تاکنون در حال جمع‌آوری کمک‌های نقدی به داعش بود.

این فرد در شبکه‌های اجتماعی گروهی متشکل از 30 نفر تشکیل داده بود و توانسته بود کمک‌های قابل توجه‌ای جذب کند.

بر اساس اطلاعات کمیته پیگیری قضایی روسیه، شماری از اعضای این گروه در مسکو، استان مسکو و جمهوری داغستان دستگیر شدند.

در سال‌های اخیر در روسیه دهها عضو و هوادار گروه تروریستی داعش توسط ماموران امنیتی دستگیر یا کشته شدند که برخی از آنان با سرکرده تروریست‌ها در عراق و سوریه ارتباط مستقیم داشتند و از آنها برای اجرای عملیات‌های تروریستی در روسیه دستور می‌گرفتند.

 

ارسال نظر

اخبار روز سایر رسانه ها
    تیتر یک
    پیشنهاد اقتصادنیوز
    اقتصادنیوز امروز به شما پیشنهاد ویژه ای درباره حوزه های مهم خبری می دهد
    از دست ندهید
    کارگزاری مفید