گفت‌وگوی تلفنی بن زاید و سیسی درباره مسایل منطقه و افق‌های همکاری

کدخبر: ۳۷۱۳۳۴
ولیعهد ابوظبی در تماس تلفنی با رئیس جمهوری مصر درباره مسایل منطقه، همکاری‌ها میان دو کشور و راه‌های تقویت آنها گفت‌وگو کرد.
گفت‌وگوی تلفنی بن زاید و سیسی درباره مسایل منطقه و افق‌های همکاری

به گزارش اقتصادنیوز به نقل از ایسنا، خبرگزاری رسمی امارات (وام) اعلام کرد، محمد بن زاید آل نهیان، ولیعهد ابوظبی و معاون فرمانده عالی نیروهای مسلح امارات و عبدالفتاح سیسی، رئیس جمهوری مصر در تماسی تلفنی با یکدیگر درباره روابط برادرانه و مستحکم دو کشور، ابعاد همکاری‌ها میان امارات و مصر و راه‌های توسعه این همکاری‌ها در زمینه‌های مختلف به شکلی که خواسته‌ها و منافع مشترک دو کشور را محقق کند، گفت‌وگو کردند.

ولیعهد ابوظبی و رئیس جمهوری مصر در این گفت‌وگوی تلفنی به تحولات مسایل منطقه‌ای و بین‌المللی مورد توجه دو کشور پرداخته و درباره آنها و نیز تحولات فعلی منطقه کشورهای عربی و چالش‌ها و بحران‌های آن تبادل نظر کردند.

همچنین دو طرف بر تمایل خود به ادامه یافتن رایزنی‌ها و هماهنگی‌های دو کشور در مورد بسیاری از مسایل و موضوعات مشترک که موحب تقویت روابط برادرانه و تحقق امنیت، ثبات، صلح و توسعه برای منطقه و مردم آن می‌شود، تاکید کردند.

ارسال نظر

اخبار روز سایر رسانه ها
    تیتر یک
    پیشنهاد اقتصادنیوز
    اقتصادنیوز امروز به شما پیشنهاد ویژه ای درباره حوزه های مهم خبری می دهد
    از دست ندهید
    کارگزاری مفید