وزیر صمت در بازدید از غرفه ذوب آهن در نمایشگاه حمل و نقل ریلی تاکید کرد

بی نیازی کشور به واردات ریل با تولیدات ذوب آهن

کدخبر: ۲۸۹۲۳۰
گروه بنگاهها:رضا رحمانی، وزیر صمت در بازدید از غرفه ذوب آهن اصفهان در نمایشگاه حمل و نقل ریلی گفت: ذوب آهن با تولید ریل، نیاز کشور به این محصول استراتژیک را تامین کرده و مانع خروج ارز از کشور شده است.
بی نیازی کشور به واردات ریل با تولیدات ذوب آهن

به گزارش اقتصادنیوز؛ وزیر صنعت، معدن و تجارت، حمایت از تولیدات داخلی را سیاست اصلی کارگزاران کشور عنوان کرد و افزود: با وجود تولید ریل با کیفیت و مطابق با استانداردهای جهانی در ذوب آهن، کشور از واردات این محصول بی نیاز است و باید به طور همه جانبه از تولید ریل ملی حمایت کنیم.

رضا رحمانی، ذوب آهن را خاستگاه صنعت نوین کشور ایران دانست و افزود: ذوب آهن در طول نیم قرن فعالیت خود منشا آثار و خدمات بی بدیل و ارزنده ای بوده به نوعی که عمده صنایع کشور مدیون کارشناسان این مجتمع عظیم صنعتی هستند.

تولید محتوای بخش «وب گردی» توسط این مجموعه صورت نگرفته و انتشار این مطلب به معنی تایید محتوای آن نیست.

ارسال نظر

اخبار روز سایر رسانه ها
    تیتر یک
    پیشنهاد اقتصادنیوز
    اقتصادنیوز امروز به شما پیشنهاد ویژه ای درباره حوزه های مهم خبری می دهد
    از دست ندهید
    کارگزاری مفید