واکنش امارات به خبرها درباره وخامت حال محمد بن زاید

سرویس: اخبار سیاسی کدخبر: ۷۷۰۱۸۷
اقتصادنیوز: در روزی که شایعات مربوط به وخامت حال جسمانی رئیس امارات منتشر شد روزنامه الاتحاد و خبرگزاری رسمی امارات از گفت‌وگوی تلفنی محمد بن زاید تماس با کیریاکوس میتسوتاکیس، نخست‌وزیر یونان درباره روابط دوجانبه و مسائل منطقه‌ای خبر دادند.
واکنش امارات به خبرها درباره وخامت حال محمد بن زاید

به گزارش اقتصادنیوز به نقل از ایلنا، طی روزهای اخیر شایعات گسترده‌ای درباره وضعیت سلامتی محمد بن زاید آل نهیان، رئیس دولت امارات متحده عربی، در شبکه‌های اجتماعی، به ویژه ایکس، منتشر شد.

برخی رسانه‌های ترکیه‌ای، از جمله وب‌سایت THS، مدعی شدند که محمد بن زاید دچار سکته مغزی شدید شده و در وضعیت بحرانی قرار دارد. این گزارش‌ها همچنین ادعا کردند که او با مشکلات جدی سلامتی مواجه است و برخی دیدارهای رسمی او، از جمله سفر برنامه‌ریزی‌شده رجب طیب اردوغان، رئیس‌جمهور ترکیه به ابوظبی، به دلیل «مشکل سلامتی» بن زاید به تعویق افتاده است. با این حال، برخی از این گزارش‌ها بعدا از حساب‌های رسمی رسانه‌های ترکیه‌ای حذف شد.

در شبکه اجتماعی ایکس، ده‌ها توییت منتشر شد که از مرگ محمد بن زاید یا وضعیت بحرانی او خبر می‌داد. برخی کاربران از این اخبار ابراز خوشحالی کردند، در حالی که دیگران خواستار تأیید رسمی این اطلاعات بودند. در مقابل، عده‌ای دیگر این شایعات را کاملا رد کرده و به نقل از منابع اماراتی تأکید کردند که او در سلامت کامل است.

تا کنون، هیچ اطلاعیه رسمی از سوی خبرگزاری امارات (وام) یا دیگر نهادهای رسمی این کشور مبنی بر فوت یا وخامت شدید سلامتی محمد بن زاید منتشر نشده است. برعکس، برخی فعالیت‌های رسمی رئیس امارات دلیل بر این است که او به انجام وظایف خود به طور عادی ادامه می‌دهد.

همچنین در روزی که شایعات مربوط به وخامت حال جسمانی رئیس امارات منتشر شد روزنامه الاتحاد و خبرگزاری رسمی امارات از گفت‌وگوی تلفنی محمد بن زاید تماس با کیریاکوس میتسوتاکیس، نخست‌وزیر یونان درباره روابط دوجانبه و مسائل منطقه‌ای خبر دادند.

 

پربازدیدترین‌ها
لوتوس پارسیان - O