هشدار قطر به آمریکا درباره تبعات حمله به تاسیسات انرژی ایران

سرویس: اخبار سیاسی کدخبر: ۷۷۶۳۸۴
اقتصادنیوز:قطر نسبت به عواقب احتمالی حملات آمریکا به تاسیسات انرژی ایران هشدار داد.
هشدار قطر به آمریکا درباره تبعات حمله به تاسیسات انرژی ایران

به گزارش اقتصادنیوز به نقل از ایسنا، «سعد الکعبی» وزیر انرژی قطر و مدیر عامل شرکت«قطر انرژی» اظهار داشت، به مقام‌ها و مدیران اجرایی آمریکایی نسبت به تبعات حمله به تاسیسات نفتی و گازی ایران و تاثیر آن بر سایر کشورها هشدار داده است. 

الکعبی عنوان داشت: من همواره هشدار می‌دادم و با مقام‌های اجرایی شرکت‌های نفتی و گازی شریک خود و همچنین وزیر انرژی آمریکا صحبت می‌کردم تا آنها را نسبت به تبعات این امر و آسیب رسان بودن حملات مطلع کنم.

بنابر گزارش الجزیره، لیست شرکای انرژی قطر مشتمل بر شرکت‌های انرژی آمریکایی بزرگی همچون «اکسون موبیل» و «کونوکو فیلیپس» است.

الکعبی اظهار داشت، مقام‌های آمریکایی نسبت به این خطر مطلع بودند و وی همواره و تقریباً روزانه به آنها یادآوری کرد که ما باید نسبت به تاسیسات نفتی و گازی خویشتن‌دار باشیم.

 

پربازدیدترین‌ها
لوتوس پارسیان - O