این شربت سرفه را به کودکان خود ندهید/ خطر مرگ دارد

سرویس: اجتماعی کدخبر: ۷۴۷۱۸۷
اقتصادنیوز: آزمایش‌ها نشان داده داروی Coldrif و چند شربت دیگر حاوی ماده‌ی دی‌اتیلن گلیکول سمی بوده‌اند، در حدی ۵۰۰ برابر بیش از میزان مجاز!
این شربت سرفه را به کودکان خود ندهید/ خطر مرگ دارد

به گزارش اقتصادنیوز به نقل از خبرآنلاین، رویترز نوشت: سازمان بهداشت جهانی از هند می‌خواهد بررسی کند که آیا شربت سرفه مرتبط با مرگ کودکان صادر شده است یا خیر.

مقامات هندی روز چهارشنبه پس از مرگ ۱۷ کودک زیر پنج سال مرتبط با یک ماده سمی، به مردم توصیه کردند که از مصرف دو مارک دیگر شربت سرفه خودداری کنند و با سوالاتی در مورد صادرات شربت آلوده مواجه شدند.

مقامات می‌گویند این کودکان طی ماه گذشته در هند پس از مصرف داروی سرفه حاوی دی اتیلن گلیکول سمی در مقادیری تقریباً ۵۰۰ برابر حد مجاز جان خود را از دست داده‌اند. این مرگ‌ها همگی به داروی Coldrif مرتبط بودند که پس از تأیید وجود این ماده شیمیایی در آزمایش دوم اکتبر، ممنوع شد.

3256990_430

طبق هشدار عمومی گجرات و سایر ایالت‌ها در روز چهارشنبه، شربت‌های Respifresh و RELIFE نیز حاوی دی‌اتیلن گلیکول هستند که آن را "یک ماده شیمیایی سمی که می‌تواند باعث مسمومیت جدی، از جمله نارسایی کلیه، عوارض عصبی و حتی مرگ، به ویژه در کودکان شود" توصیف کرده‌اند.

 

ارسال نظر

پربازدیدترین‌ها
کارگزاری مفید