تشنه‌ترین استان کشور مشخص شد

کدخبر: ۶۴۷۳۳۲
اقتصادنیوز: استان سیستان‌وبلوچستان به‌عنوان خشک‌ترین و کم‌آب‌ترین استان ایران، امسال رکورددار رشد بارش‌ها بوده است و دو سد این استان با پرشدگی ۱۰۰درصدی و دو سد دیگر با پرشدگی نزدیک به ۱۰۰درصدی شرایط خوبی را برای ورود به تابستان گرم ایجاد کرده‌اند.
تشنه‌ترین استان کشور مشخص شد

به گزارش اقتصادنیوز به نقل از تسنیم، پاییز و زمستان خشک 1402 نگرانی‌ها را از تکرار چهارمین سال خشک متوالی برای کشور تشدید کرده بود تا اینکه بارش‌های بهاری در فروردین و اردیبهشت‌ماه تا حدودی از شدت نگرانی‌ها کاست و پس از 232 روز، میزان بارش‌های امسال به شرایط نرمال رسید.

اگرچه در 9 استان با افت بیش از 10درصدی بارش‌ها مواجه هستیم‌، اما از سوی دیگر در 13 استان دیگر بیش از 10 درصد رشد بارش داریم و میزان رشد بارش‌های امسال در دو استان یزد و سیستان‌وبلوچستان به‌ترتیب با 53 درصد و 68 درصد رشد نسبت به شرایط نرمال، بیشترین میزان افزایش بارش‌ها را شاهد بوده‌ایم،
درواقع، خشک‌ترین و کم‌آب‌ترین استان ایران، امسال رکورددار رشد بارش‌ها بوده است.

با رشد 117درصدی بارش‌های سیستان‌وبلوچستان نسبت به مدت زمان مشابه سال آبی گذشته و رشد 68درصدی بارش‌های این استان نسبت به آمار متوسط درازمدت، دو سد پیشین و خیرآباد در این استان در زمان حاضر پرشدگی 100درصدی دارند و مخازن آنها لبالب پُر از آب است، همچنین سدهای ماشکید علیا و زیردان نیز به‌ترتیب با 99درصد و 97 درصد پرشدگی، شرایط بسیار خوبی را برای ورود به فصل گرم سال فراهم کرده‌اند.

 

 

ارسال نظر

اخبار روز سایر رسانه ها
    تیتر یک
    اخبار بیشتر در سرویس سایر رسانه ها
    کارگزاری مفید