پمپئو: فریب نخورید، برجام توافقی بد بوده و هست!
                  
            
            مایک پمپئو، وزیر خارجه پیشین آمریکا در توییتی نوشت: توافق هستهای ایران، توافقی بد برای آمریکا بوده و هست.          
                
      
     
                    
                            به گزارش اقتصاد نیوز به نقل از ایسنا، مایک پمپئو، وزیر خارجه پیشین آمریکا روز پنجشنبه در توییتی نوشت: نگذارید چپیها شما را فریب دهند. توافق هستهای ایران، توافقی بد برای آمریکا بوده و هست.
دولت ترامپ در سال ۲۰۱۸ با ناقص تلقی کردن توافق هستهای به طور یکجانبه از آن خارج شد و تحریم.های متعددی را علیه ایران اعمال کرد.
جلسات اخیر کمیسیون مشترک برجام در راستای احیای توافق هستهای از طریق لغو تحریم های اعمال شده آمریکا بر ایران و بازگشت دوجانبه آمریکا و ایران به پایبندی به توافق هسته ای برگزار شدند.
نمایندگان دولت بایدن نیز در طول این مذاکرات در وین حضور داشتند اما تاکنون هیچ مذاکره مستقیم و غیر مستقیمی میان ایران و آمریکا در وین انجام نشده و روند احیای برجام صرفا از طریق مذاکرات شرکای برجام و فعالیت کارگروه ها ادامه داشته است.
 
       
			
			 
			
			 
			
			 
			
			 
			
			 
			
			 
			
			
ارسال نظر