هشدار هواشناسی؛ بارش شدید و سیلاب در این استان ها
                  
            
            اقتصادنیوز: مدیرکل هواشناسی از ورود سامانه بارشی جدید به کشور و امکان وقوع سیل در بخش هایی از دو استان سیستانوبلوچستان و کرمان خبر داد.          
                
      
     
                    
                            به گزارش اقتصادنیوز به نقل از باشگاه خبرنگاران؛ صادق ضیائیان درباره آخرین وضعیت جوی کشور گفت: در اواخر شب و فردا سامانه بارشی در شرق و جنوب شرق کشور، نیمه جنوبی خراسان جنوبی، بخشهای شمالی و مناطق مرکزی سیستان و بلوچستان و شرق استان کرمان فعال است که شرایط را برای سیلاب و آب گرفتگی دوباره مهیا می کند.
مدیرکل پیشبینی و مدیریت بحران سازمان هواشناسی گفت: با ورود این سامانه بارشی امشب در استانهای غربی کشور از جمله کردستان، کرمانشاه، ایلام، همدان و مرکزی بارش برف و باران خواهیم داشت.
از ابتدای این هفته بارش باران و برف در برخی استان های کشور داشته ایم که این بارندگی ها موجب جاری شدن سیل و وارد شدن خسارت در مناطقی از جمله سیستان وبلوچستان و کرمان شده است.
 
       
			
			 
			
			 
			
			 
			
			 
			
			 
			
			 
			
			
ارسال نظر