توصیه وزیر بهداشت به اتباع خارجی: برای عبور از ایران، باید واکسن زده باشید

کدخبر: ۵۹۲۴۸۴
وزیر بهداشت درباره واکسیناسیون برای مراسم اربعین نیز گفت: برای هموطنان واکسیناسیون نداریم اما اتباع خارجی در پایانه های مرزی باید واکسن بزنند.
توصیه وزیر بهداشت به اتباع خارجی: برای عبور از ایران، باید واکسن زده باشید

 

به گزارش اقتصادنیوز به نقل از فارس، بهرام عین‌اللهی، وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، پیش از ظهر امروز (چهارشنبه، ۲۵ مردادماه) در حاشیه برگزاری جلسه هیأت دولت،‌ گفت:‌ ذخایر دارو را ارتقاء دادیم مشکل تهیه سرم که در سال گذشته داشتیم، امسال به طور کلی برطرف شد.

خبر وزیر رئیسی برای زائران اربعین

وی افزود: هماهنگی خوبی ببین وزارت بهداشت، سازمان برنامه و بانک مرکزی بابت تامین ارز واردات دارو ایجاد شده است.

وزیر بهداشت در بخش دیگری از سخنانش بیان کرد:‌ اتباع خارجی که برای زیارت اربعین از ایران عبور می‌کنند، باید واکسن زده باشند.

عین‌اللهی درباره واکسیناسیون برای مراسم اربعین نیز گفت: برای هموطنان واکسیناسیون نداریم اما اتباع خارجی در پایانه های مرزی باید واکسن بزنند.

ارسال نظر

اخبار روز سایر رسانه ها
    تیتر یک
    اخبار بیشتر در سرویس سایر رسانه ها
    کارگزاری مفید