پروازهای فرودگاه کرمان متوقف شد/ ماجرا چیست؟

کدخبر: ۷۲۳۸۰۳
اقتصادنیوز: مدیر کل فرودگاه های استان کرمان از توقف وتاخیر تمامی پرواز های فرودگاه بین المللی کرمان تا اطلاع ثانوی خبرداد.
پروازهای فرودگاه کرمان متوقف شد/ ماجرا چیست؟

به گزارش اقتصادنیوز به نقل از مهر، علی جزینی زاده، ظهر یکشنبه در جمع خبرنگاران با اشاره به شرایط جوی و دید کم فرودگاه کرمان و تغییر مسیر اولین پرواز شرکت هواپیمایی جمهوری اسلامی از تهران به بندرعباس در صبح امروز گفت: دومین پرواز شماره ۵۶۶۲ هواپیمایی آتا که قرار بود ساعت ۸:۱۱ به این فرودگاه وارد شود ساعت ۸:۰۴ به دلیل دید کم در فرودگاه یزد به زمین نشست.

وی افزود: همچنین سومین پرواز شماره ۱۰۵۱ هواپیمایی ماهان از مبدا تهران که مقرر بود ساعت ۸:۲۰ به سمت فرودگاه کرمان پرواز کند هنوز انجام نشده است.

مدیر کل فرودگاه‌های استان کرمان ادامه داد: اکنون پرواز هواپیمایی یزد ایر به شماره ۹۳۰۵ ایرباس ۳۱۰ بنا به اعلام آن شرکت هواپیمایی در حال پذیرش مسافران کرمانی در نجف است که در صورت شرایط جوی مناسب در ساعات آینده در فرودگاه کرمان به زمین خواهد نشست.

جزینی زاده، افزود: اطلاعیه‌های بعدی متعاقباً از سوی روابط عمومی این اداره کل اعلام خواهد شد.

 

ارسال نظر

اخبار روز سایر رسانه ها
    تیتر یک
    اخبار بیشتر در سرویس اقتصادی
    کارگزاری مفید