یک توصیه ساده برای مقابله با هکرهای بانکی

کدخبر: ۷۲۷۰۰۴
در روزهای اخیر اخبار و هشدارهای متعددی درخصوص احتمال سوءاستفاده از حساب های بانکی شهروندان در فضای مجازی منتشر شده که ساده ترین راه برای مقابله با آن توجه به این توصیه است که مردم فایل ها و لینک های مشکوک را باز نکنند.
یک توصیه ساده برای مقابله با هکرهای بانکی

به گزارش اقتصادنیوز به نقل از ایرنا، به تازگی گروهی اقدام به انتشار متنی در بستر فضای مجازی کرده است که در آن ادعا کرده به داده‌های بانکی مشتریان دست پیدا کرده و بر اساس همین ادعا، فایل نمونه‌ای ارائه و مشتریان را به خروج منابع مالی از بانک مورد نظر تشویق می کند.

به رغم سابقه پیشین این گروه و گروه‌های مشابه، بررسی فنی بر روی نمونه داده ارائه شده توسط تیم‌های تخصصی صورت پذیرفته و مشخص گردید داده‌ها فاقد اصالت بوده و هدف از انتشار فایل، نه انتشار اطلاعات بلکه «تزریق بدافزار نهفته شده آن، در بستر شبکه‌های داخلی و کلاینت‌های متخصصان شبکه بانک هدف برای دستیابی به اطلاعات» است.

این روش قبلا نیز توسط این گروه مورد سوءاستفاده قرار گرفته و از این مسیر، رمزهای عبور افرادی که اقدام به دانلود و اجرا کردن فایل - به اصطلاح - نمونه‌ کرده بودند، به سرقت رفته است.

بر این اساس اکیداً توصیه می شود هموطنان «عدم دانلود و باز کردن این فایل ها و موارد مشابه» را مورد توجه قرار دهند.

ارسال نظر

اخبار روز سایر رسانه ها
    تیتر یک
    از دست ندهید
    کارگزاری مفید