رقابت هکرهای چینی برای افزایش توان سایبری دولت چین+ فیلم

به گزارش اقتصادنیوز به نقل از اکوایران، نشریه بلومبرگ بهتازگی در گزارشی به مقوله هکرهای چینی پرداخته و توضیح داده که دانش این افراد و یافتههایشان چطور در اختیار دولت قرار میگیرد.
براساس این گزارش، تیمهای هکری از کشورهای مختلف میتوانند در مسابقات بینالمللی مختلفی شرکت کنند. آنها به اختلالات و مشکلات برنامهها و نرمافزارهای شرکتهای بزرگ نظیر اپل، مایکروسافت و گوگل پی میبرند و سپس این یافتهها را در اختیار همین شرکتها قرار میدهند و از این طریق جایزه به دست میآورند. در مقابل، شرکتی که متوجه ضعف امنیتیاش شده، تلاش میکند آن نقطه آسیبپذیری را برطرف کند.
هکرهای چینی جزو پیشرفتهترین و باهوشترین هکرها در دنیا هستند که طی سالهای گذشته توانستهاند موفقیت چشمگیری به دست آورند.
با این حال، دولت چین از سال ۲۰۱۸ اعلام کرد که این هکرها نباید دانش خود را در اختیار شرکتهای خارجی قرار دهند. به این ترتیب، مجموعهای از مسابقات هکرها با عنوان «جام تیانفو» در چین برگزار شد تا این هکرها، یافتههایشان را در همین مسابقات مطرح کنند.
نکته اینجاست که تمامی این یافتهها مخفی میماند و تنها در اختیار دولت چین قرار میگیرد. به این ترتیب، دولت میتواند به یک قدرت سایبری تبدیل شود و از این ضعفهای امنیتی در جهت منافع خودش بهره بگیرد.
برخی از گزارشها نشان میدهند که از این یافتهها برای اهداف جاسوسی سایبری و عملیات امنیت بهره گرفته شده است. نکته اینجاست که آمریکا هم متقابلا از این یافتههای هکرها بهره میگیرد. اما یک تفاوت بزرگ میان چین و آمریکا در زمینه هکرها وجود دارد.
در ویدیوی بالا توضیح داده شده که تفاوت اصلی میان هکرهای چینی و آمریکایی در زمینه ارائه اطلاعات به دولت چیست و چطور چین به یک مسئله برای بلومبرگ تبدیل شده است.
ارسال نظر