تحمیل توقف جنگ به دشمن صهیونی و حامیان شرورش

بیانیه مهم شورای عالی امنیت ملی؛ نیروهای مسلح دست به ماشه آماده پاسخ قاطع خواهند بود اگر...

کدخبر: ۷۲۷۱۸۷
اقتصادنیوز: دبیرخانه شورای عالی امنیت ملی درباره تحمیل توقف جنگ به دشمن صهیونی و حامیان شرورش بیانیه صادر کرد.
بیانیه مهم شورای عالی امنیت ملی؛ نیروهای مسلح دست به ماشه آماده پاسخ قاطع خواهند بود اگر...

به گزارش اقتصادنیوز به نقل از تسنیم، دبیرخانه شورای عالی امنیت ملی کشورمان در بیانیه‌ای درباره تحمیل توقف جنگ به دشمن صهیونی و حامیان شرورش ملت سرافراز و مقاوم ایران نوشت:

بسم الله الرحمن الرحیم

ان الذین قالوا ربنا الله ثم استقاموا فلا خوف علیهم ولا هم یحزنون سوره مبارکه اخلاف آیه 13

بیانیه دبیرخانه شورای عالی امنیت ملی درباره تحمیل توقف جنگ به دشمن صهیونی و حامیان شرورش ملت سرافراز و مقاوم ایران در پی تجاوز دشمن صهیونیستی فرزندان شجاع و جان بر کف شما در نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران فرمان رهبر معظم انقلاب اسلامی و فرمانده کل قوا را لبیک گفتند و با رشادتی مثال زدنی هر شرارت دشمن را کوبنده پاسخ دادند که در آخرین آن پایگاه آمریکایی العدید و پس از آن سراسر اراضی اشغالی آماج حملات موشکی قرار گرفت.

خبر مرتبط
آتش‌بس تهران _ تل‌آویو چطور حاصل شد؟ + فیلم

اقتصادنیوز: مهم‌ترین خبر امروز اعلام آتش‌بس میان ایران و اسرائیل بود؛ خبری که در ابتدا دونالد ترامپ، رئیس‌جمهوری آمریکا آن را اعلام کرد و در نهایت عباس عراقچی، وزیر امورخارجه، در شبکه ایکس آن را تایید کرد.

هوشیاری موقع شناسی مقاومت همبستگی و یک دلی بی نظیر شما مردم راهبرد اصلی دشمن را در هم شکست و فرصت آن را فراهم ساخت که پایداری رزمندگان اسلام و قدرت خیره کننده آنان که طی سالها مجاهدت خلاقانه و نوآورانه و پیگیری مستمر فراهم آمده بود در طول 12 روز مجاهدت خونین و مدیرانه به کار گرفته شود و هر تجاوزی را به موقع و به اندازه پاسخ دهد.

هدیه‌ی الهی در برابر این درک و رفتار عمیق و معنادار ملت تدبیر و مجاهدت رزمندگان و امامت حکیمانه نصرت و پیروزی ای بود که دشمن را مجبور به پشیمانی و پذیرش شکست و توقف یک طرفه تهاجم خود نمود.

بر همین اساس به آگاهی ملت بزرگ و قهرمان ایران اسلامی میرساند که نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران بدون کمترین اعتماد به سخنان دشمنان و دست به ماشه آماده ی پاسخ قاطع و پشیمان کننده به هر عمل تجاوزکارانه دشمن خواهند بود.

و ما النصر الا من عند الله العزیز الحکیم

 

 

photo_2025-06-24_11-56-59

 

ارسال نظر

اخبار روز سایر رسانه ها
    تیتر یک
    اخبار بیشتر در سرویس سایر رسانه ها
    از دست ندهید
    کارگزاری مفید