آخرین خبر از پرونده انفجار بندر شهید رجایی/ خسارات خوردهای فاقد بیمه بدنه هم کامل پرداخت شد
اقتصادنیوز: سخنگوی قوه قضائیه درباره سرانجام پرونده انفجار بندر شهید رجایی گفت: در حال حاضر دیه تمام متوفیان پرداخت شده همچنین در خصوص خسارات خوردهای فاقد بیمه بدنه نیز همه خودروها ارزیابی و به صورت کامل پرداخت شد.

به گزارش اقتصادنیوز به نقل از مهر، سخنگوی قوه قضائیه در پاسخ به سوالی در خصوص پرونده انفجار بندر شهید رجایی گفت: اقدامات متعددی از زمان شروع حادثه تاکنون دنبال شده؛ گزارش شده در ماه گذشته از مسئولان بیمه کشور و مدیران ارشد بیمه و تجار و حادثه دیدگان نشستهای پیاپی رو برگزار کردند، از جمله گزارش بیمه مرکزی در خصوص پرداختها ارائه کر.
جهانگیر گفت: در حال حاضر دیه تمام متوفیان پرداخت شده همچنین در خصوص خسارات خوردهای فاقد بیمه بدنه نیز همه خودروها ارزیابی و به صورت کامل پرداخت شد.
وی افزود: در نهایت اینکه همه شرکتهای بیمه متعهد شدند ظرف ۴٨ ساعت نسبت به تعهدات خود اقدام کنند انشاالله با همراهی دستگاهها حقوق مردم به موقع استیفا خواهد شد.
ارسال نظر