زلزله در تهران، پردیس و بومهن مصدوم و کشته داشت؟

سرویس: اخبار سایر رسانه‌ها کدخبر: ۷۸۵۵۲۹
اقتصادنیوز: معاون امداد و نجات هلال احمر استان تهران گفت: زلزله تهران تاکنون تخریب و آسیبی در پی نداشته است.
زلزله در تهران، پردیس و بومهن مصدوم و کشته داشت؟

به گزارش اقتصادنیوز به نقل از تسنیم، مرتضی رضایی، معاون امداد و نجات هلال احمر استان تهران درباره وقوع زمین‌لرزه در تهران اظهار کرد: ساعت 23 و 46 دقیقه 22 اردیبهشت‌ماه، زمین لرزه‌ای به بزرگی 4.6 ریشتر در عمق 10 کیلومتری زمین در پردیس رخ داد.

وی افزود: باتوجه به اینکه این زلزله در حوالی بومهن بود در شمیرانات و مناطقی از پردیس و دماوند نیز احساس شد. 

وی ادامه داد: بلافاصله تیم‌های عملیاتی و ارزیاب به محل حادثه اعزام شدند.

رضایی گفت: دو پس‌لرزه نیز پس از این زمین‌لرزه، امروز در ساعت 26 دقیقه بامداد رخ داده است‌ که تیم‌های ارزیاب نیز به محل اعزام شده‌اند.

معاون امداد و نجات هلال احمر استان تهران با بیان اینکه تاکنون هیچگونه گزارش تخریب یا آسیبی اعلام نشده است، خاطرنشان کرد: خوشبختانه راه‌های مواصلاتی بومهن و لواسانات نیز با محدودیتی مواجه نیستند.


 

پربازدیدترین‌ها
لوتوس پارسیان - O