نامه یکی از استیضاح کنندگان وزیر کشور به رئیسی؛

چه کسی به معاون سابق وزیر کشور ماموریت دخالت در انتخابات را داد؟

کدخبر: ۵۹۲۵۵۸
اقتصادنیوز: نماینده مردم قصرشیرین، سرپل ذهاب و گیلانغرب در مجلس در نامه به رئیسی در خصوص بخشنامه معاون پیشین وزیر کشور نوشت: در این بخشنامه به بهانه انتخابات،تاکید شده که مقامات دولتی در استان ها از همراهی و همکاری با نمایندگان مجلس محروم هستند.‌ آیا فقط نمایندگان فعلی، کاندیدای انتخابات هستند؟
چه کسی به معاون سابق وزیر کشور ماموریت دخالت در انتخابات را داد؟

به گزارش اقتصادنیوز به نقل از خانه ملت، نایب رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس و یکی از امضا کنندگان طرح استیضاح وزیر کشور، در واکنش به بیانیه سیاسی معاون معزول وزیر کشور علیه مجلس که در خبرگزاری رسمی دولت منتشر شده است، در نامه ای به آیت الله سید ابراهیم رئیسی، رئیس جمهور، نسبت به گروهی خاص که در درون دولت مقابل برنامه های دولت برای اصلاح امور و همدلی قوا تلاش می‌کنند هشدار داد.

ورود اطلاعات سپاه به مراجع تایید صلاحیت نامزدهای انتخابات

شهریار حیدری، نماینده مردم قصرشیرین، سرپل ذهاب و گیلانغرب در مجلس شورای اسلامی و نایب رئیس کمیسیون امنیت ملی که از جمله امضا کنندگان طرح استیضاح وزیر کشور در نامه ای به رئیس جمهور به اتهامات بیانیه «محمدرضا غلامرضا» معاون معزول وزیر کشور که در خبرگزاری ایرنا منتشر شد، پاسخ داد.

براساس این گزارش متن نامه شهریار حیدری به شرح زیر است:

حضرت آیت الله رئیسی (دامت برکاته)

ریاست محترم جمهوری اسلامی ایران

سلام علیکم

همانطور که استحضار دارید، امروز بیانیه ای عجیب و حاوی دروغ و اتهاماتی به نمایندگان و رئیس مجلس شورای اسلامی به نقل از معاون معزول وزیر کشور در خبرگزاری رسمی دولت (ایرنا) منتشر شد که در نوع خود بی سابقه بود. جهت روشنگری برای طیف های مختلف جریان انقلابی که ممکن است برای شان سوالات یا ابهاماتی درباره موضوع برکناری معاون سیاسی وزیر کشور ایجاد شده باشد، نکاتی به استحضار می رسد؛

1-  تغییر معاون سیاسی سابق وزارت کشور، به دلیل عدم توانایی وی در برگزاری انتخابات سال جاری، محل بحث در بخش های مختلف بود و صدور بخشنامه غیرقانونی مهر تاییدی بر نظر این بخش ها زد. به همین دلیل، وزیر محترم کشور پیش از آن که بابت بخشنامه غیرقانونی معاون خود در مجلس حاضر شود، وعده تغییر آقای «غلامرضا» را داده و تنها یکی دو هفته فرصت خواسته بود تا جایگزین وی را مشخص کند، خواسته‌ای که نشان دهنده موافقت سطوح مختلف در دولت با برکناری وی بوده است و درصورت یافتن گزینه مناسب، تغییر وی هفته‌ها قبل انجام می‌شد.

2- بخشنامه غیرقانونی معاون سیاسی سابق وزیر کشور که به گفته شخص وزیر، «بدون اطلاع» وی بوده و توسط آقای وحیدی لغو شده است، نشانه های آشکاری از برنامه ریزی طیفی در داخل دولت برای دخالت در انتخابات مجلس دارد؛ از جمله:

- در این بخشنامه به بهانه انتخابات،تاکید شده که مقامات دولتی در استان ها از همراهی و همکاری با نمایندگان مجلس محروم هستند.‌

آیا فقط نمایندگان فعلی، کاندیدای انتخابات هستند؟ چرا به‌ کاندیداهای شاخص مناطق مختلف که اتفاقا برخی از آن ها معروف به کاندیداهای دولتی هستند در این بخشنامه اشاره نشده است؟ آیا همین نشانه کافی نیست که مشخص شود این بخشنامه برای دخالت در انتخابات و در راستای سناریوی «نوسازی بهارستان» است که توسط رئیس امور اطلاع رسانی شورای اطلاع رسانی دولت در فضای مجازی دنبال شده است؟ ماموریت نوسازی بهارستان و دولتی سازی مجلس را چه کسی به وی داده بود؟

- جناب آقای رئیسی! آیا با منطق آقای «غلامرضا»  منطقی است که بگویند جنابعالی در سال آینده که سال آخر دولت است نباید به سفر استانی بروید یا با وزرا جلسه نگذارید یا پروژه ای را افتتاح نکنید؟

- مردم مناطق مختلف که دسترسی به پایتخت و وزرا و معاونان حضرتعالی ندارند و تنها مسیر پیگیری مطالبات‌شان، نمایندگان مجلس هستند، چه گناهی کرده اند که باید قریب یک سال معطل بمانند و به پای اهداف انتخاباتی یک طیف خاص در دولت بسوزند؟

- در شرایطی که رهبر معظم انقلاب به صورت ویژه از سلامت انتخابات به عنوان یکی از ۴ راهبرد اصلی انتخابات نام برده و بر آن تاکید کرده اند، آیا سپردن مدیریت انتخابات به چنین فردی بدون سابقه برگزاری انتخابات و با شائبه دخالت سیستماتیک در انتخابات اسفند، عقلانی بود؟

3- همانطور که حضرتعالی مستحضر هستید یکی وظایف معاونت سیاسی تعیین خط مشی های لازم در جهت حل مسائل و مشکلات سیاسی داخلی است. سوال از آقای غلامرضا این است که چرا زمانی که از قصد تغییر خود اطلاع داشته، با مقاومت هزینه ساز مقابل این تصمیم وزیر کشور، آن هم درسال انتخابات و این برهه حساس، این شرایط و دوقطبی در طیف انقلابی را ایجاد کرده است و به جای حل مسئله، فضای سیاست داخلی به چالش کشیده است؟ صندلی قدرت تا این اندازه برای وی ارزش داشت که کشور را با چالش رو به رو کند؟

۴- آقای «غلامرضا» تلاش کرده عزلش را با مظلوم نمایی همراه کند و نوشته در شب حادثه تروریستی شاهچراغ، برای برکناری وی فشار آورده اند. اتفاقا همین حادثه باید یکی از دلایل برکناری او باشد. ایشان معاون سیاسی وزارت کشور بودند و تکرار این فاجعه هم نشان از ضعف جدی مدیریتی ایشان است.

5- مرور محورهای استیضاح وزیر کشور که برخلاف دروغ پردازی برخی در فضای مجازی و رسمی و حتی ادعای خلاف واقع آقای غلامرضا، مربوط به امروز و دیروز نیست بلکه در سال گذشته ثبت شده، نشان می دهد که این استیضاح ارتباطی به معاون سیاسی نداشته و فقط استیضاح کنندگان را مصمم تر و دست دلسوزان را برای فیصله دادن بسته تر کرد و البته موضوع آن نیز برخلاف آن چه گفته می‌شود، حل نشده است.

6- آقای غلامرضا مطرح کردند شخص رییس مجلس استیضاح را اعلام وصول کرده، طبق قانون هر استیضاحی در مجلس توسط رییس مجلس اعلام وصول می شود؛ مطرح کردن این موضوع جز تهمت زنی و ایجاد شائبه که ایشان پیگیر استیضاح بوده اند، آن هم در رسانه رسمی جمهوری اسلامی دلیل دیگری ندارد.

همانطور که جنابعالی استحضار دارد، در مورد این استیضاح آقای قالیباف تا همین امروز هم سعی بر ایجاد تعامل بین وزیر و استیضاح کنندگان داشته و دارد. کاش آقای غلامرضا کمی تقوا پیشه می کرد و حداقل از وزیر خود می پرسید که در این مدت ایشان چگونه از آبروی خود برای حل این مسئله چالشی، که وی برای کشور و دولت و مجلس درست کردید، مایه گذاشته است.

7- هرچند از طیف خاصی که در اطراف دولت حضرتعالی ارتزاق می کند و با اولویت سازی های انحرافی، در حقیقت مقابل برنامه های جنابعالی برای اصلاح وضعیت کشور و حل مسائل مردم ایستاده، چنین اقدامی، انتظار می‌رود اما انتظار از جنابعالی این است که تکلیف این گروه انحرافی را روشن کنید تا بیش از این برای کشور و دولت برسر موضوعات حاشیه ای، هزینه‌سازی نکنند.

با تقدیم احترام

شهریار حیدری

محورهای استیضاح وزیر کشور که توسط نمایندگان متقاضی استیضاح به هیات رئیسه ارائه شده است:

202308102019239565

202308108199527407

 
اخبار روز سایر رسانه ها
    تیتر یک
    کارگزاری مفید