روایت رئیس جمهور عراق از روابط با ایران و آمریکا

کدخبر: ۷۱۹۲۲۲
اقتصادنیوز: رئیس‌جمهور عراق اعلام کرد که کشورش اکنون روابط خوبی با دو کشور ایران و آمریکا دارد.
روایت رئیس جمهور عراق از روابط با ایران و آمریکا

به گزارش ایسنا، «عبداللطیف جمال رشید» رییس جمهور عراق امروز (شنبه) به شبکه خبری العربیه گفت بغداد اکنون روابط خوبی با تهران و واشنگتن دارد.

عبداللطیف رشید با اشاره به وضعیت امنیتی مرزهای مشترک عراق و سوریه مدعی شد که حضور نیروهای آمریکایی در این مناطق برای مقابله با داعش بسیار ضروری است.

او نسبت به فعالیت برخی گروه‌ها در این مناطق ابراز نگرانی کرد و بر لزوم گفت‌وگوی دوجانبه میان بغداد و دمشق برای حل این مسائل تأکید کرد. رشید با اشاره به مرزهای طولانی بین دو کشور، خاطرنشان کرد امنیت سوریه با امنیت عراق گره خورده است.

خبر مرتبط
جنگنده‌های ترکیه شمال عراق را بمباران کردند

اقتصادنیوز: منابع خبری از حمله جنگنده‌های نیروی هوایی ترکیه به مناطقی از شمال عراق خبر دادند.

نشست اتحادیه عرب در بغداد در حال آمادگی برای میزبانی از نشست سران کشورهای عربی است که قرار است در ۱۷ مه (۲۷ اردیبهشت) برگزار شود.

رئیس‌جمهور عراق در این خصوص گفت: در منطقه عربی با مسائل و مشکلات متعددی مواجهیم که در نشست بغداد بررسی خواهند شد. تصمیمات خوبی در این نشست اتخاذ خواهد شد، اما نکته مهم‌تر پیگیری و اجرای این تصمیمات است.

رئیس‌جمهور عراق تأکید کرد بغداد برای کمک به کاهش تنش‌ها و حل اختلافات در منطقه تلاش می‌کند و خواستار مشارکت همه کشورهای عربی در این نشست شد. 

ارسال نظر

اخبار روز سایر رسانه ها
    تیتر یک
    کارگزاری مفید