افشاگری آذری جهرمی از پروژه خالص سازان/ روند اصلاحی شروع شده و در کلان تصمیم گیری شده است+ فیلم

سرویس: اخبار سیاسی کدخبر: ۷۳۸۶۱۰
اقتصادنیوز: آذری جهرمی گفت: برخی پروژه‌های خالص‌سازی، به تعبیر دکتر لاریجانی، این بود که ده سال جمهوریت را کنار بگذاریم، نیروهای اصیل را مدیر کنیم و از انحراف جلوگیری کنیم.
افشاگری آذری جهرمی از پروژه خالص سازان/ روند اصلاحی شروع شده و در کلان تصمیم گیری شده است+ فیلم

به گزارش اقتصادنیوز به نقل از جماران، محمدجواد آذری جهرمی، وزیر پیشین ارتباطات گفت: جنگ ۱۲ روزه تأثیرات عمیقی بر حکمرانی کشور دارد، تغییرات در نیروهای مسلح و دبیرخانه شورای عالی امنیت ملی اتفاق افتاد، سیگنالی از تغییر نگاه ‌می‌دهد.

وی ادامه داد: برخی پروژه‌های خالص‌سازی، به تعبیر دکتر لاریجانی، این بود که ده سال جمهوریت را کنار بگذاریم، نیروهای اصیل را مدیر کنیم و از انحراف جلوگیری کنیم. 

آذری جهرمی بیان کرد: رویکرد خالص‌سازی در سه سال دولت سیزدهم با مدل حذفی تجربه شد، آقای لاریجانی هم شامل همین حذفیات شد، اثر این خالص‌سازی در ایجاد بحران‌ها مانند کاهش سرمایه اجتماعی و کاهش مشارکت در مجلس دوازدهم مشخص شد.

وی تاکید کرد: مجموعه کشور تصمیم گرفت خالص‌سازی نتیجه مفیدی ندارد و باید چرخش ایجاد شود.

وزیر ارتباطات دولت روحانی افزود: آقای دکتر لاریجانی نقش مهمی برای هماهنگی میان نیروهای نظامی و سیاسی را باید ایفا کند.

ارسال نظر

پربازدیدترین‌ها
کارگزاری مفید