اسلامی: دو بازرس آژانس آمدند نظارتشان را انجام دادند و رفتند/ جلسه سوم با آژانس در پیش است

سرویس: اخبار سیاسی کدخبر: ۷۳۹۹۹۳
اقتصادنیوز: محمد اسلامی اظهار داشت: دوجلسه تاکنون بین وزارت خارجه و آژانس تشکیل شده و جلسه سوم هم در پیش است. ما اشکالمان این است که نظام مدیریت آژانس و رهبری آن تحت تاثیر نظام سلطه عمل می‌کند. شخص مدیرکل مشکل اساسی است.
اسلامی: دو بازرس آژانس آمدند نظارتشان را انجام دادند و رفتند/ جلسه سوم با آژانس در پیش است

به گزارش اقتصادنیوز به نقل از تسنیم، محمد اسلامی، رئیس سازمان انرژی اتمی درباره بازرسی اخیر آژانس از سایت هسته‌ای بوشهر گفت: بحث آژانس یک بحث در حال پیگیری بر اساس قانون مجلس است. دعوت از آژانس برای نظارت بر فرآیند تعویض سوخت نیروگاه اتمی بوشهر در دستورکار بود که با اجازه دبیرخانه شورای عالی امنیت ملی این نظارت انجام شد.

وی افزود: دو بازرس آمدند نظارتشان را انجام دادند و رفتند. نکته‌ای که مهم است آن فرایندی است که باید طبق قانون اتفاق بیافتد که آن در حال مذاکره است. 

اسلامی اظهار داشت: دوجلسه تاکنون بین وزارت خارجه و آژانس تشکیل شده و جلسه سوم هم در پیش است. ما اشکالمان این است که نظام مدیریت آژانس و رهبری آن تحت تاثیر نظام سلطه عمل می‌کند. شخص مدیرکل مشکل اساسی است.

وی تصریح کرد: نظامات آژانس مکتوب است و قانون سازمان ملل متحد است. آن‌ها باید رعایت شود. اینکه به صورت استاندار دوگانه و گزینشی رفتار می‌کنند این بحث مدیریتی آنجا است. ما در حال پیگیری هستیم و اقدامات حقوقی و سیاسی خودمان را انجام داده و خواهیم داد.

رئیس سازمان انرژی اتمی در خصوص بحث مکانیسم ماشه گفت: مکانیسم ماشه بحث جدیدی نیست و از قبل هم پیش بینی می‌کردیم. دشمنان ما یک بهانه‌هایی را همیشه پیدا می‌کنند تا برای فشار به ملت ایران بهانه داشته باشند. همه هدفشان تسلیم کشور است که با تحریم نتوانستند.

 

ارسال نظر

پربازدیدترین‌ها
کارگزاری مفید