شوخی رئیس‌جمهور کره با شی جین‌پینگ درباره امنیت موبایل‌های چینی | پشت گوشی را چک کن شنود مخفی نداشته باشد!

سرویس: اخبار سیاسی کدخبر: ۷۵۱۹۰۲
اقتصادنیوز: در حاشیه اجلاس آپک شی جین پینگ دو عدد گوشی شیائومی به لی جائه میونگ رئیس جمهور کره جنوبی هدیه داد و رئیس جمهور کره جنوبی به شوخی به شی گفت :«آیا گوشی ها امنه؟»
شوخی رئیس‌جمهور کره با شی جین‌پینگ درباره امنیت موبایل‌های چینی | پشت گوشی را چک کن شنود مخفی نداشته باشد!

به گزارش اقتصادنیوز به نقل از عصرایران، مطمئنا یک فرد باید اعصابی از فولاد داشته باشد تا بتواند در مقابل شی جین پینگ رئیس جمهور چین در مورد امنیت موبایل های چینی شوخی بکند.

 در حاشیه اجلاس آپک شی جین پینگ دو عدد گوشی شیائومی به لی جائه میونگ رئیس جمهور کره جنوبی هدیه داد و رئیس جمهور کره جنوبی به شوخی به شی گفت :«آیا گوشی ها امنه؟»

دیلی میل گزارش داد، شی رئیس جمهور چین که چهره و رفتار همیشه جدی دارد به طور غیرمنتظره ای در جواب رئیس جمهور کره جنوبی لبخند زد و گفت:« پشت گوشی را چک کن، شنود مخفی نداشته باشد.»

این دیدار در حاشیه اجلاس آپک در شهر گیونگجوی کره جنوبی انجام شد و اولین سفر شی بعد از ۱۰سال به کره جنوبی بود.

این مکالمه دو رئیس جمهور که توسط دوربین ها ضبط شده است، توجه رسانه ای قابل توجه ای را در رسانه های کره جنوبی موجب شده است. 

این مسأله برای مخاطبان کره جنوبی بسیار جالب توجه است که شی در پاسخ به شوخی کلامی رییس جمهور کره جنوبی در مورد مسأله حساس جاسوسی در تلفن های همراه چینی، به طور غیر منتظره ای لبخند می زند و با شوخی جواب هوشمندانه ای می دهد.

ارسال نظر

پربازدیدترین‌ها
کارگزاری مفید