عراقچی: اسناد زیادی داریم که نشان می دهد از حریم هوایی کویت برای عملیات علیه ایران استفاده شده است
به گزارش اقتصادنیوز به نقل از فارس، عباس عراقچی، در بخشی از گفتوگوی خود با شبکه المیادین، با اشاره به تحولات جنگ اخیر، روابط ایران با کشورهای منطقه و آینده ترتیبات امنیتی خلیج فارس، تأکید کرد که بسیاری از دولتهای منطقه با استفاده از سرزمین و حریم هوایی خود برای حمله به ایران مخالف بودند، اما آمریکا برخلاف این مواضع عمل کرد.
وی اظهار داشت: کشورهای منطقه با استفاده از خاک یا آسمان خود برای تجاوز به ایران مخالفت کرده بودند، اما متأسفانه آمریکاییها از این امکانات استفاده کردند.
عراقچی با اشاره به برخی شواهد موجود در این زمینه گفت: هواپیماهای اف-۱۵ در کویت چه مأموریتی داشتند که در نهایت بر اثر آتش خودی سقوط کردند؟
وزیر امور خارجه ایران افزود: ما اسناد و مدارک بسیار زیادی در اختیار داریم که نشان میدهد حریم هوایی کویت بهصورت مستمر برای انجام عملیات علیه ایران مورد استفاده قرار گرفته است.
وی ادامه داد: مدارک فراوانی در اختیار داریم و تمامی آنها را در شورای امنیت سازمان ملل ثبت کردهایم؛ بهگونهای که مشخص است در چه تاریخی و چه هواپیمایی از حریم هوایی کدام کشور استفاده کرده و از آنجا علیه ایران عملیات انجام داده است.
عراقچی در ادامه با تأکید بر ضرورت همکاری منطقهای اظهار داشت: ما سالهای طولانی در کنار یکدیگر در این منطقه زندگی کردهایم و مقدر است که در آینده نیز سالهای زیادی در کنار هم زندگی کنیم.