انتصابات تازه در قوه قضاییه با حکم محسنی اژه‌ای

سرویس: اخبار سیاسی کدخبر: ۸۰۲۵۴۰
اقتصادنیوز: انتصابات و تغییرات مدیریتی در قوه قضائیه از سوی حمزه خلیلی، معاون اول قوه قضائیه اعلام شد.
انتصابات تازه در قوه قضاییه با حکم محسنی اژه‌ای

به گزارش اقتصادنیوز به نقل از ایسنا، معاون اول قوه قضاییه، از انتصابات جدید در قوه قضاییه با حکم حجت‌الاسلام والمسلمین غلامحسین محسنی اژه‌ای، رئیس قوه قضاییه، خبر داد.

 حجت‌الاسلام والمسلمین حمزه خلیلی معاون اول قوه قضائیه، تغییرات و انتصابات جدید در این قوه را اعلام کرد.

خلیلی در نشست با خبرنگاران احکام جدید را بشرح زیر اعلام کرد:

۱.حیدر آسیابی رئیس کل دادگستری استان گلستان به عنوان رئیس سازمان زندان‌ها و اقدامات تامینی و تربیتی کشور منصوب شد.

۲.ناصر عتباتی رئیس کل دادگستری استان آذربایجان غربی به عنوان رئیس کل دادگستری استان تهران منصوب شد.

 

۳.اصغر جهانگیر معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضاییه به عنوان رئیس سازمان بازرسی کل کشور منصوب شد.

 

۴. علی دانش آرا معاون حفاظت و اطلاعات قوه قضاییه به عنوان ریاست مرکز حفاظت و اطلاعات منصوب شد.

۵.نورالله سلطانی بعنوان معاون قضایی قوه قضاییه منصوب شد.

۶‌. مهدی امیری اصفهانی معاون دادستان کل کشور به عنوان معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم منصوب شد.

۷. حجت‌الاسلام والمسلمین سیدمحسن موسوی به عنوان رئیس مرکز حل اختلاف منصوب شد.

۸. سیدعلی کاظمی رئیس پژوهشگاه قوه قضاییه با حفظ سمت به عنوان سخنگوی قوه قضاییه منصوب شد.

۹. ذبیح الله خداییان رئیس سازمان بازرسی کل کشور به عنوان رئیس حوزه ریاست قوه قضاییه منصوب شد.

معاون اول قوه قصاییه همچنین گفت: تغییر رئیس دیوان عالی کشور پس از بررسی مشورت قضات دیوان عالی کشور مطابق اصل ۱۴۲ اعلام می شود. همچنین رئیس دادسرای انتظامی قضات نیز ظرف هفته جاری خواهد شد.

وی گفت: علاوه بر این در ۱۴ استان نیز تغییرات روسای دادگستری را خواهیم داشت و در استان‌ها تغییرات بیش از جا به جایی خواهد بود.

خلیلی با اشاره به تغییرات گسترده در سطح ستاد قوه قضاییه گفت: تغییراتی که امروز در ستاد قوه قضاییه صورت گرفته غالباً جابه‌جایی نبوده و اگر بخواهیم درصدی نگاه کنیم، درصد بالای این موارد، تغییر بوده است.

معاون اول قوه قضاییه افزود: در این تغییرات جوان‌ترها امروز سکان بخش‌ها و معاونت‌های مختلف قوه قضاییه را بر عهده گرفته‌اند.

خلیلی همچنین درباره تغییر در معاونت قضایی قوه قضاییه گفت: پیش از این حجت‌الاسلام والمسلمین مظفری در معاونت قضایی قوه قضاییه حضور داشت و حجت‌الاسلام والمسلمین سلطانی جایگزین ایشان خواهد شد.

وی افزود: برای حجت‌الاسلام والمسلمین مظفری نیز با موافقت رئیس قوه قضاییه، سمت دیگری در نظر گرفته شده و ابلاغ مربوط به مسئولیت جدید ایشان صادر خواهد شد.

معاون اول قوه قضاییه با اشاره به فرآیند بررسی تغییرات مدیریتی در دستگاه قضایی اظهار کرد: اگر این تغییرات با مقداری تأخیر انجام شد، به دلیل آن بود که یک کار کارشناسی دقیق برای مدت طولانی در دستور کار رئیس قوه قضاییه قرار داشت.

خلیلی تصریح کرد: این کار کارشناسی و ارزیابی به این دلیل زمان برد که همه ابعاد، زوایا و جوانب موضوع مورد بررسی قرار گیرد تا پس از آن تغییرات و جابه‌جایی‌ها انجام شود.

همچنین اسامی روسای جدید دادگستری استان‌ها که با حکم رئیس قوه قضاییه منصوب شدند به شرح زیر است:

۱. محمد علی‌نژاد به عنوان رئیس کل دادگستری استان آذربایجان غربی منصوب شد.

۲‌. جبار سپهری به عنوان رئیس کل دادگستری استان ایلام منصوب شد.

۳.عمران علی‌محمدی به عنوان رئیس کل دادگستری استان لرستان منصوب شد.

۴. مسلم محمدیاران به عنوان رئیس کل دادگستری استان خراسان شمالی منصوب شد.

۵. محبوب افراسیاب به عنوان رئیس کل دادگستری استان زنجان منصوب شد.

۶. محمدباقر نریمانی به عنوان رئیس کل دادگستری استان کهگیلویه و بویراحمد منصوب شد.

۷‌ سیدحسین حسینی وردنجانی به عنوان رئیس کل دادگستری استان چهارمحال و بختیاری منصوب شد.

۸. محمد جباری به عنوان رئیس کل دادگستری استان کردستان منصوب شد.

۹. محمد سپانلو به عنوان رئیس کل دادگستری استان گلستان منصوب شد.

 

پربازدیدترین‌ها
از دست ندهید
لوتوس پارسیان - O