آرایش نظامی آمریکا در اطراف ایران تغییر کرد؟ / اف-۳۵ و تفنگداران دریایی در راه منطقه

سرویس: اخبار سیاسی کدخبر: ۸۰۹۹۵۴
اقتصادنیوز: آمریکا در حال تقویت حضور نظامی خود در منطقه است؛ استقرارهای جدید می‌تواند تا ۱۰ هزار نیروی نظامی و تجهیزات پیشرفته را به اطراف ایران اضافه کند.
آرایش نظامی آمریکا در اطراف ایران تغییر کرد؟ / اف-۳۵ و تفنگداران دریایی در راه منطقه

به گزارش اقتصادنیوز به نقل از عصرایران، وال‌استریت ژورنال خبر داده است که یک مقام آمریکایی به الجزیره گفت گروه ضربت ناو هواپیمابر «یو‌اس‌اس تئودور روزولت» روز یکشنبه از سن‌دیگو به مقصد منطقه حرکت کرده و یک روز بعد، یگان اعزامی تفنگداران دریایی «ماکین آیلند» با بیش از ۲ هزار تفنگدار نیز راهی منطقه شده است.

این استقرارها در مجموع می‌تواند شامل ۹ تا ۱۰ هزار نیروی نظامی اضافی آمریکا، از جمله ملوانان و تفنگداران دریایی، باشد.

به گفته این مقام آمریکایی، تا پایان نوامبر، سه ناو هواپیمابر و دو گروه عملیات آبی ـ خاکی در اطراف ایران مستقر خواهند شد.

جنگنده‌های اف-۳۵ نیز بخشی از این استقرار جدید هستند و به گفته الجزیره، این نیروها به حدود ۵۰ هزار نیروی آمریکایی حاضر در منطقه اضافه خواهند شد.

 

ارسال نظر

پربازدیدترین‌ها
آخرین اخبار
لوتوس پارسیان - O