ترمز قیمت سکه برید/طلای آبشده به ناحیه احتیاطی نزدیک شد

سرویس: اخبار طلا و ارز کدخبر: ۵۳۷۷۰۳
در بازار سکه، معامله‌گران رو به خرید سکه سال پایین آوردند چون تصور می‌کنند سکه‌های ضرب شده قبل از سال ۸۶ که به بهار معروف هستند، حباب ندارد.
ترمز قیمت سکه برید/طلای آبشده به ناحیه احتیاطی نزدیک شد

به گزارش اقتصادنیوز به نقل از اکوایران، سورپرایز بازار دیروز حرکت سکه بود. سکه تا ۱۲ ظهر وارد کانال ۱۷ میلیون شد و در نهایت، قیمت ۱۷ میلیون و ۵۰ هزار تومان را ثبت کرد.

در بازار سکه، معامله‌گران رو به خرید سکه سال پایین آوردند چون تصور می‌کنند سکه‌های ضرب شده قبل از سال ۸۶ که به بهار معروف هستند، حباب ندارد. با رسیدن سکه به ۱۷ میلیون، حجم فروش‌ها کمی بیش از خرید شد. 

دیروز در بازار از خبر لغو برخی تحریم‌های نفتی ونزوئلا هم خوانش منفی شد. از دید معامله‌گران عرضه بیشتر نفت ونزوئلا، خبر خوبی برای صادرات نفت ایران نیست و حتی از آن به عنوان جایگزین نفت ایران و برجام یاد می‌کردند. تحلیلی که اگر دقیق باشد از سوی معامله‌گران خبر خوبی برای دلار عنوان نمی‌شد.

جزییات بازار ارز و سکه ۶ آذر ۱۴۰۱ را در «کف بازار» ببینید.

 

ارسال نظر

پربازدیدترین‌ها
کارگزاری مفید