ضرغامی: موشک سجیل که زدیم اسرائیل دست‌هایش را بالا برد و به آمریکا پناه برد

سرویس: اخبار مهم گوگل کدخبر: ۷۳۱۷۴۱
اقتصادنیوز: عزت الله ضرغامی، وزیر سابق میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی و رئیس پیشین صدا و سیمای جمهوری اسلامی، ابعاد مختلف جنگ ۱۲ روزه علیه ملت ایران را بررسی کرد.
ضرغامی: موشک سجیل که زدیم اسرائیل دست‌هایش را بالا برد و به آمریکا پناه برد

به گزارش اقتصادنیوز به نقل از ایرنا،  وزیر سابق میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی  گفت: نباید فراموش کنیم، رفتارهای اجتماعی که ما داشتیم دشمن را به طمع انداخت. این باید بعداً برای ما درس شود. ما خوب عمل نکردیم و دشمن به طمع افتاد و گفت الان موقعی است که عملیات نظامی بکنیم و یک جنگ هیبریدی به معنای واقعی راه بیندازیم و کار را تمام کنیم. موفق نشدند و خودشان به تعبیر رهبری بدبخت و بیچاره شدند. به هیچ چیزی نرسیدند. وقتی کار به سجیل رسید دست‌ها را بالا بردند و پناه بردند به آمریکایی‌ها که بگو فعلاً آتش‌بس! والاّ هرگز آتش بس نمی‌کردند. اینها آمده بودند که کار را تمام کنند. به فضاحت کشیده شدند، شکست خوردند، به اهدافشان نرسیدند و این یک توفیق بزرگی بود که ملت ایران کسب کردند و الان هم در حالت نه جنگ و نه صلح هستیم.

ضرغامی گفت:  من خودم یکبار در برنامه تلویزیونی اسم بردم از عبدالکریم سروش و از علی افشاری. همه هم حمایت کردند، دوستانی که در جریان بودند گفتند کار خوبی کردی. تک و توک بعضی از دوستان بودند که می‌گفتند شما چرا بعضی‌ها را تطهیر می‌کنید؟ من گفتم شما مثل اینکه متوجه نیستید که الان تقسیم‌بندی بین وطن‌پرست و میهن‌دوستان و دشمنان وطن و طرفداران اسرائیل و آمریکاست.

وی گفت: اصلاحات اصلاً این نیست، آزادی این نیست، اصلاح روش برخورد با مردم این نیست. باید خارج از وابستگی‌های حزبی، گروهی و باندی، چند نفر آدم روشن‌تر بیایند، روح فرمایشات آقا را بگیرند و یک ساز و کار دیگر برای اداره کشور تعریف کنند. حالا که مردم یک چنین کارنامه موفقی از خودشان برجا گذاشتند، باید این کار انجام بشود.

ضرغامی گفت: جمهوری اسلامی به عنوان یک سازمان بزرگ و مهم، یادگیرنده هست، ولی با هزینه‌های زیاد. اگر من بخواهم در یک جمله مدیریتی خودم و نظام را توصیف کنم، یادگیرندگی ما خوب است، ولی همیشه هزینه می‌دهیم. با هزینه بالا.

وی گفت: شما کلمه ساختارشکنی را که مطرح می‌کنید، فوراً می‌گویند فلان و چنان. اصلاً این نیست. اگر شما ساختارشکنی درست را براساس یک نگاه عالمانه و درست و دلسوزانه اصلاحات انجام ندهی، ساختارشکنیِ کاریکاتوری شکل می‌گیرد، کاریکاتوری این است که شما به مقدسات بی‌احترامی می‌کنید. یعنی قاطی می‌کنید، کما اینکه قاطی کردند و می‌کنند. طرف قاطی می‌کند و ساختارشکنی‌اش می‌رود سراغ مقدسات کشور. می‌رود سراغ رهبری و نظام، می‌رود سراغ اصل اسلام و احکام اسلام.

ضرغامی در ادامه افزود: ما در این سال‌ها با یک پدیده‌ای مواجه هستیم به نام «میکروقدرت‌ها». یعنی از وقتی فضای مجازی آمد و یک نوجوان می‌تواند در یک شهرستان دور یا یک روستایی بنشیند و از طریق شبکه‌های اجتماعی میلیون‌ها نفر را همراه با یک حرفی یا یک عکسی، به یک باوری نزدیک بکند، نحوه هدایت افکار عمومی عوض شد.

وی ادامه داد: هیچ کس مثل آقای پزشکیان اینطور صادقانه صحبت نمی‌کند، برای همین علاقه به ایشان در بخشی از جامعه وجود دارد. بخاطر اینکه این صداقت را می‌بینند.

او گفت: خود آقای پزشکیان شاید بتواند با روحیه‌ای که دارد، یک جریان کادرسازی براساس وفاقی که گفته، راه بیندازد و این را از خودش برای دولت‌های بعدی یادگار بگذارد. این بهتر از شعاردادن است. الان پرچم شعار ماست که خیلی خوب است.

ضرغامی افزود: گفتم ما از امام و رهبری بالاتر چه کسی را داریم؟ ببینید اینها چه حرف‌هایی زده‌اند و چه نکاتی را یادآوری کرده‌اند، شما به خیلی از این روحانیون حکومتی بگویید این پیام چندصفحه است؟ من یک جا به یک نفر گفتم فرمایشات آقا چند صفحه است؟ دیدم مانده.

وی گفت: آقا فرمودند باید تمام ساختارهای اجتماعی و روابط ما را حوزه بیاید و تمام اینها را با استفاده از دستورات اسلام، را دگرگون کند. واقعاً حوزه اینجوری است؟ حرف‌های آقا در داخل حوزه‌های علمیه مظلوم است. ما اینجوری اشکال داریم، آقا هم وظیفه‌اش را انجام می‌دهد.

 

ارسال نظر

پربازدیدترین‌ها
کارگزاری مفید