مدیرعامل بانک ملت در بازدید از اقتصادنیوز مطرح کرد

در کاهش نرخ سود تمام جهات بررسی شود تا پول از بانک‌ها خارج نشود

سرویس: اخبار کدخبر: ۱۱۶۳۹۷
مدیر عامل بانک ملت صبح امروز در بازدید از اقتصادنیوز، گفت: بانک ملت آمادگی کاهش سود بانکی با هر نرخی که در شورای پول و اعتبار تصویب می شود را دارد.
در کاهش نرخ سود تمام جهات بررسی شود تا پول از بانک‌ها خارج نشود

به گزارش اقتصاد نیوز،‌ مدیرعامل بانک ملت و هیات همراه صبح امروز از مجموعه دنیای اقتصاد و سایت خبری تحلیلی اقتصاد نیوز بازدید کرد.

علی رستگار در گفت و گو با اقتصادنیوز درباره تصمیم گیری درباره کاهش نرخ سود که قرار است خارج از دستور در شورای پول و اعتبار امروز عصر بررسی شود،‌ گفت: با توجه به امکاناتی که در بانک ملت وجود دارد. هر نرخی را برای سود بانکی، بانک مرکزی و شورای پول و اعتبار اعلام کند، آمادگی اجرای آن را داریم.

او افزود: کاهش نرخ سود باید کاملا کارشناسی شود و مورد بررسی قرار بگیرد و تمام جهات مورد بررسی قرار بگیرد تا پول از بانک ها خارج نشود و به سوی بازارهای غیررسمی و موازی نرود.

رستگار درباره اینکه بانک‌ها تفاهم کرده‌اند نرخ سود سپرده‌های یکساله 2 درصد کاهش یابد اما وزیر اقتصاد گفته است نرخ سود باید 18 درصد باشد یعنی 4 درصد کاهش پیداکند، خاطرنشان کرد: در علم اقتصاد، کاهش نرخ بهره،‌پس از کاهش نرخ تورم، یک مولفه اقتصادی است و انتظار جامعه برای این کاهش،‌انتظار به جا و منطقی است.

مدیرعامل بانک ملت در پاسخ به این سوال که آیا با نظر وزیر اقتصاد مبنی بر 18 درصد شدن نرخ سود موافق است یا خیر،‌ گفت: وزیر اقتصاد تمام بررسی های کارشناسی را انجام داده و اگر می گوید 18 درصد، حتما یک نظر کارشناسی شده است.

او همچنین درباره اضافه برداشت ها و جریمه بانک ها توسط بانک مرکزی برای این تخلف گفت: در این مورد ترجیح می دهم از نظرات کارشناسی تبعیت کنیم.

پربازدیدترین‌ها
آخرین اخبار
لوتوس پارسیان - O