سهم کشاورزی از تسهیلات افزایش یافت

سرویس: اخبار کدخبر: ۱۲۳۳۸۸
بانک‌های تخصصی و مؤسسات اعتباری موظف شدند با توجه به موضوع فعالیت مندرج در اساسنامه خود در قانون بودجه سال 1394 کل کشور نسبت به اعطای تسهیلات به بخش کشاورزی، منابع طبیعی و صنایع وابسته با نرخ ترجیحی اقدام کنند.
سهم کشاورزی از تسهیلات افزایش یافت

به گزارش اقتصادنیوز، به نقل از روابط عمومی بانک مرکزی، بر اساس قانون بودجه سال جاری کل کشور، بانک‌ها و مؤسسات اعتباري ملزم شدند به‌طور متوسط حداقل 25 درصد از مجموع تسهيلات پرداختي خود را به بخش کشاورزي و منابع طبيعي و صنايع وابسته با نرخ ترجيحي اختصاص دهند.

همچنين، بر اساس «قانون رفع موانع توليد رقابت‌پذير و ارتقاء نظام مالي کشور» نیز بانک‌هاي عامل غيرتخصصي موظف شدند، سهمي از تسهيلات اعطايي خود را - حداقل معادل سهم بخش کشاورزي در اقتصاد کشور بر اساس آخرين آمار رسمي توليد ناخالص ملي سالانه - به آن بخش اختصاص دهند که با توجه به مؤخر بودن قانون رفع موانع توليد رقابت‌پذير و ارتقاء نظام مالي کشور این بخشنامه به شماره 116364/94 در تاریخ 7/5/94 به شبکه بانکی کشور ابلاغ شد.

پربازدیدترین‌ها
آخرین اخبار
لوتوس پارسیان - O