شاخص بورس 179 واحد دیگر هم ریخت

ادامه گام‌های لرزان در بورس

سرویس: اخبار کدخبر: ۱۰۹۰۶۱
روند ناامید کننده بازار سهام، امروز هم همچون روزهای گذشته ادامه یافت؛ بطوریکه شاخص بورس با کاهش 179 واحدی همچنان گرفتار کانال 68 هزار واحدی است.
ادامه گام‌های لرزان در بورس

به گزارش «اقتصادنیوز» در بازار روز یکشنبه هم فروشندگان از ترس ادامه ریزش قیمت سهام خود، همچنان هیجان فروش را داشتند هر چند نسبت به روزهای گذشته رفتار سرمایه گذاران متعادل تر شد.

از سوی دیگر هم خریداران به امید ریزش بیشتر قیمت ها همچنان دست روی دست گذاشته اند و خریدار قوی در بازار وجود ندارد.

از طرفی بنظر می رسد که افزایش قیمت ها در بازارهایی همچون سکه و ارز باعث شده است تا حجم نقدینگی موثر در بورس به سمت بازارهای هیجانی انتقال پیدا کند.
براین اساس؛ شاخص کل بورس تهران در پایان معاملات امروز با 179 واحد افت به مرز 68 هزارو 650 واحد رسید.

بیشترین تاثیر منفی بر شاخص کل امروز را نمادهای فخاس ، تاپیکو، وغدیر و کچاد و بیشترین تأثیر مثبت را خودرو داشت.

ارزش کل معاملات نیز به 314 میلیارد تومان رسید که ارزش معاملات بورس کمتر از 74 میلیارد تومان بود و از 236 میلیارد تومان ارزش معاملات فرابورس مبلغ 150 میلیارد تومان متعلق به اوراق مشارکت و صکوک بود.

شاخص فرابورس هم با رشد 0.4 واحدی بر مدار 774 واحد ایستاد. جم ،وزمین، قاسم و توریل بیشترین تاثیر مثبت و مارون ، ذوب و سمگا بیشترین تأثیر منفی را بر شاخص فرابورس داشتند.

پربازدیدترین‌ها
آخرین اخبار
لوتوس پارسیان - O