داد و ستد 88 میلیون اوراق بهادار در فرابورس

سرویس: اخبار کدخبر: ۱۱۱۵۱۷
امروز بیش از 88 میلیون ورقه بهادار در فرابورس مورد معامله قرار گرفت و شاخص فرابورس با اندکی افزایش روی 742 واحد ایستاد.

به گزارش اقتصادنیوز و به نقل از فرابورس، در پایان معاملات امروز 27 بهمن‌ماه، 88 میلیون و 310 هزار ورقه بهادار در 16 هزار و 762 نوبت دست به دست شد و ارزش آن به 642 میلیارد و 210 میلیون ریال رسید.

شرکت بهمن لیزینگ با معامله 19 میلیون و 310 هزار سهم به ارزش 49 میلیارد و 230 میلیون ریال بیشترین حجم و ارزش معاملات را به خود اختصاص داد و شاخص فرابورس با اندکی افزایش به رقم 742.54 واحد رسید.

همچنین شرکت‌های بیمه میهن، قند شیروان قوچان و بجنورد و بهمن لیزینگ بیشترین افزایش قیمت و شرکت‌های بیمه کارآفرین، افرا نت و کشتیرانی دریای خزر بیشترین کاهش قیمت را تجربه کردند.

بازار اوراق با درآمد ثابت شاهد معامله 70 هزار ورقه اجاره سه‌ماهه پارس بود و بیشترین حجم معاملات صندوق‌های قابل معامله در اختیار صندوق سرمایه‌گذاری اطلس با معامله هشت هزار و 191 سهم بود.

این گزارش حاکیست، شرکت مالیبل سایپا با نماد (خلیبل) از دیروز به عنوان یکصد و هفتاد و هفتمین نماد معاملاتی در بازار پایه فرابورس درج شد.

پربازدیدترین‌ها
آخرین اخبار
لوتوس پارسیان - O