ارزش «سیدکو» کاهش یافت

سرویس: اخبار کدخبر: ۱۱۵۲۷۴
ارزش بازار شرکت سرمایه گذاری و توسعه صنایع سیمان در دوره یک ماهه منتهی به 30 اسفند ماه 93 معادل 306 میلیارد و 329 میلیون ریال کاهش یافت.

به گزارش اقتصادنیوز، شرکت سرمایه گذاری و توسعه صنایع سیمان با انتشار صورت وضعیت پرتفوی سرمایه گذاریها در دوره یک ماهه منتهی به 30 اسفند ماه 93 اعلام کرد در ابتدای دوره یاد شده تعدادی از سهام چند شرکت بورسی را با بهای تمام شده سه هزار و 173 میلیارد و 995 میلیون ریال و ارزش بازار شش هزار و 8 میلیارد و 720 میلیون ریال در سبد سهام خود داشت.

بهای تمام شده این شرکت در اسفند ماه سال گذشته معادل 40 میلیارد و 1472 میلیون ریال افزایش یافت و به سه هزار و 124 میلیارد و 167 میلیون ریال رسید و ارزش بازار آن نیز با کاهش 306 میلیارد و 329 میلیون ریال معادل پنج هزار و 702 میلیارد و 391 میلیون ریال محاسبه شد.

«سیدکو» طی این دوره تعداد 150 هزار سهم از سهام شرکت سیمان کرمان را با مبلغ 254 میلیون ریال واگذار کرد و از این بابت معادل 254 میلیون ریال سود کسب کرد.

این شرکت همچنین در دوره یاد شده تعدادی از سهام چند شرکت بورسی را با بهای تمام شده 40 میلیارد و 172 میلیون ریال خریداری کرد.

ارسال نظر

پربازدیدترین‌ها
کارگزاری مفید