به گزارش اقتصادنیوز، شاخص کل بورس در آغاز هفته و در جریان معاملات امروز ، با رشد بیش از 220 واحد به کار خود پایان داد و با 0.3 درصد افزایش به بیش از 64 هزار و 497 واحد رسید. ارزش معاملات روزانه بورس نسبت به اخرین روز هفته گذشته با افت 47 درصدی مواجه شد و به 574 میلیارد ریال رسید. همچنین شاخص بازار اول بورس 232 واحد و بازار دوم بورس 59 واحد افزایش داشتند. گفتنی است شاخص فرابورس نیز با 5.7 واحد افزایش، از مرز 738 واحد گذشت.
شاخص کل از ابتدای ساعت معاملات با ادامه ی سبزپوشی بانکها و آغاز معاملات مثبت خودروییها با روند مثبت و شیب نسبتا خوبی کار خود را آغاز کرد و بعد از رسیدن به رقم بیش از 64 هزار و 447 واحد از سرعت رشد آن کاسته شد. در ادامه روز شاخص کل روند تقریبا ثابتی را طی کرد و در پایان روی 64497 واحد ایستاد.
بانکیها همانند روزهای هفته قبل به روند صعودی خود ادامه دادند و از همان شروع کار بازار در محدوده مثبت معامله میشدند، به جز «ونوین» که در پایان روز با کاهش قیمت روبرو شد، سایر نمادهای گروه با افزایش قیمت به کار خود پایان دادند. در این گروه، «وبصادر» و « وبملت» بیشترین ارزش معاملات را به خود اختصاص دادند.
از سوی دیگر، امروز، روز خودروسازان بود. در بین گروه های صنعتی، گروه خودرو با 8515 بار معامله ، بیشترین حجم و ارزش معاملات را به نام خود ثبت کردند و در این زمینه به یکه تازی بانکها در هفته گذشته خاتمه دادند. در این میان گروه قند و شکر، با کاهش قیمت پایانی بیش از 2 درصد اغلب نمادهای خود، نسبت به هفته گذشته افت چشمگیری داشت.
در روزی که اکثر نمادهای مهم، تاثیر مثبت روی شاخص کل داشتند، «وبصادر» با نزدیک به 35 و «وبملت» با نزدیک به 28 واحد بیشترین تاثیر مثبت را داشتند. بعد از این دو نماد بانکی، «وخارزم»، «وتجارت»، «وسینا» ، «وخودرو» و «شپنا» به ترتیب موثرترین نمادها روی رشد مثبت شاخص بودند. در حالیکه «فارس» با نزدیک به 30 واحد عمده ترین تاثیر منفی روی شاخص را به نام خود ثبت کرد.
در بین نمادهای تاثیر گذار در شاخص «وبصادر» نسبت به اخرین روز هفته ی گذشته، با کاهش 65 درصدی ارزش معاملات مواجه شد در حالیکه از لحاظ حجم معاملات بر خلاف هفته گذشته میزان مشارکت حقیقی ها بیشتر از حقوقیها بود.
در بازار امروز، نمادهای «وپترو»، «رتکو»، «دانا»، « وسینا»، « ستران»، « وخارزم» و «ولیر» بیشترین افزایش قیمت پایانی را داشتند در حالیکه نمادهای « قمرو»، «قپیرا»، «قلرست»، «قنیشا»، «قشکر» و «قثابت» همگی از گروه قند و شکر با بیشترین کاهش قیمت پایانی مواجه شدند.
گفتنی است سنگینترین صف فروش بازار امروز ، به ترتیب متعلق به «فخاس»،«فاراکح»، «حفاری»، «سصفها»، «کهرام»، «شفارا» و «مشیر612» بود. در حالیکه اوراق مشارکت شهرداری سبزوار، «وسینا» ، «وخارزم»، «شبهرن»، «قزوین»، «قصفها» و «ثنوسا» با بیشترین تقاضای خرید مواجه شدند.
در پایان معاملات امروز، «خپارس» با نزدیک به 50 میلیارد ریال بیشترین ارزش معاملات و «وبصادر» با بیش از 50 میلیون بیشترین حجم معاملات را بخود اختصاص دادند.