در سه ماهه سوم امسال رخ داد:

کسب سه هزار میلیارد ریال درآمد بهپاک

سرویس: اخبار کدخبر: ۱۲۸۷۳۱
شرکت بهپاک در دوره 9 ماهه منتهی به 31 شهریور ماه 94 معادل سه هزار و یک میلیارد و 981 میلیون ریال درآمد کسب کرد.

شرکت بهپاک در دوره 9 ماهه منتهی به 31 شهریور ماه 94 معادل سه هزار و یک میلیارد و 981 میلیون ریال درآمد کسب کرد.

شرکت بهپاک صورت های مالی 9 منتهی به 31 شهریور ماه 94 را با سرمایه 200 میلیارد ریال و به صورت حسابرسی نشده منتشر کرد.

بر اساس این گزارش این شرکت طی سه ماهه سوم سال 94 مبلغ سه هزار و یک میلیارد و 981 میلیون ریال درآمد حاصل از فروش خالص داشت.

از درآمد این شرکت بهای تمام شده کالای فروش رفته کسر شد و سود ناخالص دوره به 224 میلیارد و 429 میلیون ریال رسید.

از سود ناخالص دوره نیز هزینه های اداری، عمومی کسر و سود عملیاتی دوره معادل 203 میلیارد و 471 میلیون ریال محاسبه شد.

از سود عملیاتی دوره نیز هزینه های مالی کسر و پس از افزوده شدن درآمدهای غیر عملیاتی به آن سود خالص دوره معادل 197 میلیارد و 532 میلیون ریال بدست آمد و بر این اساس مبلغ 988 ریال سود به ازای هر سهم محقق شد.

به سود خالص دوره نیز سود انباشته ابتدای سال اضافه شد و در نهایت مبلغ 213 میلیارد و 33 میلیون ریال سود انباشته پایان دوره در حساب‌های این شرکت منظور شد.

منبع:‌ سنا

پربازدیدترین‌ها
آخرین اخبار
لوتوس پارسیان - O