اقتصادنیوز گزارش می‌دهد:

دو بلوک «شبندر» و «حفارس» روی میز فروش

سرویس: اخبار کدخبر: ۱۳۲۱۱۰
امروز دو بلوک ۱۷ و ۸۷ درصدی پالایشگاه بندرعباس و حمل و نقل بین المللی خلیج فارس در بورس عرضه می‌شوند.

به گزارش اقتصادنیوز، در پی تصمیم ماه گذشته سازمان خصوصی‌سازی برای عرضه بلوکی سهام شرکت‌های بورسی، امروز بلوک 17 و 87 درصدی دو شرکت بورسی پالایشگاه بندرعباس و حمل و نقل بین‌المللی خلیج فارس عرضه می‌شود.

به این ترتیب ، 2 میلیارد و 346 میلیون سهم «شبندر» به قیمت پایه هر سهم 4294 ریال به صورت 20 درصد نقد و باقی در 5 قسط روانه میز فروش شده است. ارزش این بلوک که به وکالت از شرکت ملی پالایش و پخش انجام خواهد شد بیش از هزار میلیارد تومان با سپرده حداقلی 30 میلیارد تومانی است و خریدار یا خریداران باید در 20 روز کاری نسبت به پرداخت 20 درصد وجه نقد اقدام کنند.

همچنین در پی عرضه بلوک ۸۷ درصدی شرکت حمل و نقل بین‌المللی خلیج فارس در 28 شهریور و انصراف بدون اعلام دلیل مشتری پر و پا قرص آن‌، سازمان خصوصی‌سازی ﺑﻪ وﻛﺎﻟﺖ از شرکت ﺑﺎزرﮔﺎنی دوﻟتی اﻳﺮان بار دیگر اقدام به این بلوک می‌کند.

این بلوک شامل 303 میلیون و 920 هزار سهم «حفارس»است که به قیمت 3600 ریال به صورت 20 درصد نقد و باقی در 5 قسط واگذار می‌شود. ارزش این بلوک مدیریتی هم بیش از 109 میلیارد تومان با سپرده 3.2 میلیارد تومانی تعیین شده است.

قرار است واگذاری‌های مزبور امروز(دوشنبه) ساعت 2 بعدازظهر صورت گیرد.

پربازدیدترین‌ها
آخرین اخبار
لوتوس پارسیان - O