پوشش 71 درصدی «ختور»

سرویس: اخبار کدخبر: ۱۱۰۴۷۴
در جدید‌ترین پیش بینی رادیاتور ایران بر اساس صورت مالی دوره واقعی ۹ ماهه سود هر سهم سال مالی ۹۳ را با افزایش28.5 درصدی مبلغ ۱۰۳۱ ریال اعلام کرد که با کنار گذاشتن ۷۳۶ ریال معادل ۷۱ درصد از این سود را در دوره مذکور پوشش داده است.
به گزارش «اقتصاد نیوز»، شرکت رادیاتور ایران پیش بینی سود هر سهم سال مالی ۹۳ را در نخستین پیش بینی به صورت حسابرسی شده مبلغ ۳۱۶ ریال، در تاریخ ۵ مرداد ۹۳ مبلغ ۶۵۰ ریال و در تاریخ ۱۰ آذر ۹۳ مبلغ ۷۴۵ ریال و در تاریخ ۲۲ دی ۹۳ مبلغ ۸۰۲ ریال اعلام کرده بود.

این شرکت در جدید‌ترین پیش بینی بر اساس صورت مالی دوره واقعی ۹ ماهه با افزایش 28.5درصدی مبلغ ۱۰۳۱ ریال اعلام کرده است. 

همچنین «ختور» اعلام کرد که دلیل تغییرات در افزایش پیش بینی‌ها، افزایش درآمدهای غیر عملیاتی وسود سپرده‌های بانکی و تغییر حجم و ترکیب فروش است. 

 
پربازدیدترین‌ها
آخرین اخبار
لوتوس پارسیان - O