کسب 58 میلیارد ریال سود انباشته «کشرق» طی 9 ماه

سرویس: اخبار کدخبر: ۱۱۳۱۴۴
شرکت صنعتی و معدنی شمال شرق شاهرود در دوره 9 ماهه منتهی به 30 آذر ماه 93 مبلغ 58 میلیارد و 320 میلیون ریال سود انباشته پایان دوره در حسابهای خود منظور کرد.

به گزاشر اقتصادنیوز، شرکت صنعتی و معدنی شمال شرق شاهرود صورت های مالی 9 ماهه نخست سال مالی 93 را صورت حسابرسی نشده منتشر کرد.این شرکت در دوره 9 ماهه یاد شده از محل فروش خالص معادل 85 میلیارد و 170 میلیون ریال درآمد کسب کرد.

از درآمد این شرکت بهای تمام شده کالای فروش رفته کسر شد و سود ناخالص دوره به 12 میلیارد و 457 میلیون ریال رسید.از سود ناخالص دوره نیز هزینه های اداری، عمومی کسر و با اضافه شدن سود عملیاتی به آن، معادل 8 میلیارد و 91 میلیون ریال سود عملیاتی بدست آمد.

«کشرق»، از سود عملیاتی دوره نیز هزینه های مالی کسر و درآمدهای غیر عملیاتی اضافه شد و سود خالص دوره به 18 میلیارد و 836 میلیون ریال محاسبه شد و بر این اساس مبلغ 224 ریال سود به ازای هر سهم اختصاص داده شد.

به سود خالص دوره نیز سود انباشته ابتدای سال اضافه شد و در نهایت مبلغ 58 میلیارد و 320 میلیون ریال سود انباشته پایان دوره در حسابهای خود منظور کرد.

پربازدیدترین‌ها
آخرین اخبار
لوتوس پارسیان - O