مدیر عامل کارگزاری کالا سپهر عنوان کرد

سهام داران رکب خوردند

سرویس: اخبار کدخبر: ۱۲۰۶۲۸
به گفته مدیرعامل کارگزاری سپهر، بررسی روند گذشته نشان می‌دهد که در زمان نزدیکی به مذاکرات و بعد از آن، بازار تا حدودی روند مثبت را از سر می‌گیرد اما اینکه بازار تاکنون روند مثبت را از سر نگرفته به ترس معامله‌گران از تمدید مذاکرات باز می‌گردد.

محمدرضا کفاش گفت: در حال حاضر افراد زيادی در انتظار نتيجه مذاکرات هستند و در صورت اعلام نتيجه و مثبت بودن آن حجم قابل توجهی از نقدينگی اعم از داخلی و خارجی روانه بازار می‌شود.

کفاش با بيان اينکه تداوم رکود در بازار سرمايه‌گذاران را دچار خستگی و رخوت کرده است، گفت: هر چند در روز ابتداي هفته شاهد مثبت شدن شاخص‌های بازار بوديم اما با توجه به طولاني شدن رکود در بازار، سرمايه‌گذاران حاضرند با نازل‌ترين قيمت‌ها نيز سهام خود را بفروشند و از بازار خارج شوند.

او افزود: در حال حاضر جو و خستگی روانی بر بازار حاکم شده که در صورت برگشت بازار اميد می‌رود که فاز مثبت بازار حرکت خود را از سر بگيرد.

او با اشاره به رخوت موجود در دو سمت خريد و فروش بازار تصريح کرد: سمت فروش بازار با کم‌حجمی مواجه شده و بررسی روند بازار هم از افت محسوس معاملات خبر می‌دهد. بنابراین با توجه به اينکه حجم معاملات بازار پايين است بايد به گونه ای حرکت کنيم که سمت خريد تقويت و پول وارد بازار شود.

کفاش تصریح کرد: در حال حاضر افراد زيادي در انتظار نتيجه مذاکرات هستند و در صورت اعلام نتيجه و مثبت بودن آن حجم قابل توجهی از نقدينگی اعم از داخلی و خارجی روانه بازار می‌شود.

او با بيان اينکه دوره‌های قبلي مذاکرات به نوعی سهامداران رکب خوردند، گفت: بررسی روند گذشته نشان می‌دهد که در زمان نزديکی به مذاکرات و بعد از آن بازار تا حدودی روند مثبت را از سر می گيرد اما اينکه بازار تاکنون روند مثبت را از سر نگرفته به ترس معامله‌گران از تمديد مذاکرات باز می‌گردد.

کفاش تصريح کرد: از نظر بنیادین، در سال 94 اتفاق خاصي براي بازار نمی افتد و در پی آن برای سود شرکت‌ها در سال 94 شاهد رخداد خاصی نخواهيم بود، اما با توجه به اثر روانی و انتظارات موجود در بازار و اثر بنیادی،‌ فعاليت‌های مثبت در سال 95 این رشد نمايان خواهد شد.

منبع: عصرمالی

ارسال نظر

پربازدیدترین‌ها
لوتوس پارسیان - O