افزایش 7951 میلیون ریالی ارزش بازار «ونفت»

سرویس: اخبار کدخبر: ۱۳۶۳۹۴
ارزش بازار شرکت سرمایه گذاری صنعت نفت در دوره یک ماهه منتهی به 30 دی ماه 94 معادل 7 میلیارد و 951 میلیون ریال افزایش یافت.

به گزارش اقتصادنیوز، شرکت سرمایه گذاری صنعت نفت صورت وضعیت پرتفوی سرمایه گذاریها در دوره یک ماهه منتهی به 30 دی ماه 94 را بصورت حسابرسی نشده منتشر کرد.

بر اساس این گزارش این شرکت در ابتدای دی ماه سال جاری و با سرمایه یک هزار و 223 میلیارد و 600 میلیون ریال، تعدادی از سهام چند شرکت بورسی را با بهای تمام شده 555 میلیارد و 538 میلیون ریال و ارزش بازار 468 میلیارد و 167 میلیون ریال در سبد سهام خود داشت.

طی این دوره یک ماهه بهای تمام شده آن معادل 34 میلیون ریال افزایش یافت و به 555 میلیارد و 572 میلیون ریال رسید در حالی که ارزش بازار آن نیز معادل 7 میلیارد و 951 میلیون ریال افزایش یافت و به 475 میلیارد و 118 میلیون ریال رسید .

گفتنی است «ونفت» در دی ماه امسال تعدادی از سهام چند شرکت بورسی را با بهای تمام شده 10 میلیون ریال و مبلغ 10 میلیون ریال واگذار کرد و از این بابت سودی شناسایی نکرد و در همین دوره تعدادی از سهام چند شرکت بورسی را با بهای تمام شده 44 میلیون ریال خریداری کرد.

پربازدیدترین‌ها
آخرین اخبار
لوتوس پارسیان - O