طی 10 ماهه نخست سال 94 صورت گرفت؛

صدور 216 هزار و 253 میلیارد ریال مجوز افزایش سرمایه

سرویس: اخبار کدخبر: ۱۳۶۴۷۹
طی 10 ماهه نخست سال 94، مبلغ کل مجوزهای افزایش سرمایۀ ارائه شده به شرکت‌های سهامی عام ثبت شده نزد سازمان معادل 216 هزار و 253 میلیارد ریال بوده است.

طی 10 ماهه نخست سال 94، مبلغ کل مجوزهای افزایش سرمایۀ ارائه شده به شرکت‌های سهامی عام ثبت شده نزد سازمان معادل 216 هزار و 253 میلیارد ریال بوده است.
بنابر گزارش سنا، مجوزهای صادر شده در این مدت توسط سازمان مربوط به 115 شرکت است و جزئیات آن به تفکیک محل افزایش سرمایه به شرح جدول و نمودار زیر است:



در خصوص سهم صنایع از مجوزهای افزایش سرمایه‌ صادره طی 10 ماهه سال جاری نیز 9 شرکت فعال در صنعت محصولات شیمیایی، 5 شرکت فعال در صنعت بانک­ها و مؤسسات اعتباری، 4 شرکت فعال در صنعت فلزات اساسی و 2 شرکت فعال در صنعت شرکت­های چند رشته ای صنعتی به ترتیب با 23، 15، 14و 13 درصد، بیشترین سهم را در اخذ مجوزهای افزایش سرمایه داشته‌اند.

با نگاه دقیق­تر به این موضوع مشخص می شود در گروه محصولات شیمیایی 44 درصد مجوزهای صادره از محل مطالبات حال شده سهامداران و آورده نقدی، 55 درصد از محل سود انباشته و یک درصد از محل مازاد تجدید ارزیابی دارایی ها بوده است. در گروه بانک ها و مؤسسات اعتباری 49 درصد مجوزها از محل مطالبات حال شده سهامداران و آورده نقدی، 4 درصد از محل سود انباشته و 47 درصد از محل مازاد تجدید ارزیابی دارایی ها صادر گردیده است. در گروه فلزات اساسی 83 درصد مجوزهای صادره از محل مطالبات حال شده سهامداران و آورده نقدی و 17 درصد از محل سود انباشته بوده است. ولیکن در گروه شرکت­های چند رشته ای صنعتی کل مجوزها از محل مطالبات حال شده سهامداران و آورده نقدی صادر شده است.

نمودارهای زیر بیانگر جزئیات بیشتری در این خصوص است:



پربازدیدترین‌ها
آخرین اخبار
لوتوس پارسیان - O