به گزارش اقتصادنیوز، فعالان بازار سهام روز کاری جدید را در شرایطی آغاز می کنند که روز گذشته نشانه هایی از توقف در روند ریزش های سریالی شاخص در حرکت نماگر بازار نمایان شد و شاهد جمع شدن صف های فروش بسیاری از نمادهای بازار بودیم.
بنابراین گزارش ملت بازار، هفته کاری بورس در شرایطی یه نیمه راه رسیده که روز گذشته نماگر بازار به حمایت 77 هزارو 500 واحد واکنش نشان داد و شاهد جمع شدن صف های فروش در اکثر نماهای بازار بودیم. در این میان برخی صنایع مانند خدمات فنی و مهندسی، انبوه سازان، بانک ها و بیمه در این روند پیشتاز بودند و با نوسان مثبت به کار خود خاتمه دادند.
اما در برخی صنایع دیگر مانند پالایشی ها و خودرویی ها این روند تنها به جمع آوری صف های فروش خلاصه شد.
از سویی دیگر بازارهای جهانی بعد از وقفه ای کوتاه در شرایطی فعالیت خود را آغاز می کنند که روز گذشته نشست دوحه قطر که با حضور 17 کشور بزرگ صادر کننده نفت برگزار شده بود بدون نتیجه به پایان رسید. در واکنش به این خبر قیمت جهانی هر بشکه نفت با افت یک دلار و 56 سنتی به 41 دلار 30 سنت رسید. همچنین قیمت جهانی هر انس طلا نیز به 1236 دلار رسید . در بازار فلزات اساسی شاهد افزایش قیمت روی و مس و افت قیمت 3 فلز آلومینیوم، نیکل و سرب بودیم.
در میان صنایع بازار انتظار می رود روند معاملات خودرویی ها بعد از ریزش صف های فروش تا حدودی متعادل شود و در این میان انتظار می رود قطعه سازان رشد بیشتری داشته باشند.
برای بانک ها نیز انتظار می رود این گروه به حمایتی که روز گذشته به آن رسید واکنش نشان داده و روز سبزی برای این گروه رقم خورد.
در گروه انبوه ساز نیز انتظار می رود تحت تاثیر صحبت های مدیر عامل بانک مسکن مبنی بر اجرای مصوباتی مثبت برای انبوه سازان و پیش خریداران مسکن مبنی بر فروش اقساطی مسکن انتظار بهبود روند معاملات را داریم.
در مجموع انتظار می رود روند معاملات امروز بازار سهام در ساعات ابتدایی با افزایش عرضه در بعضی صنایع شاخص ساز مواجه شود اما در میانه های راه شاهد بهبود روند معاملات باشیم و در نهایت بعد از 8 روز منفی، بازار در روزهای پایانی فروردین ماه روند معاملات تا حدودی بهبود یابد.