فروش 2500 سهم دولتی از طریق بورس و فرابورس

سرویس: اخبار کدخبر: ۱۵۳۵۴۵
از ابتدای سال جاری تا کنون 6485 میلیارد ریال سهم دولتی در بورس اوراق بهادار، فرابورس و از طریق مزایده فروخته شده است.

 از ابتدای امسال تا پایان مهرماه 6 هزار و 485 میلیارد ریال سهم دولتی توسط سازمان خصوصی سازی واگذار شده که از این میزان، 1987میلیارد ریال در بورس اوراق بهادار، 511 میلیارد ریال در فرابورس و 3987 میلیارد ریال از طریق مزایده به فروش رسیده است.

همچنین از شش هزار و 485میلیارد ریال سهم دولتی واگذار شده در این هفت ماه، 5523 میلیارد ریال به صورت بلوکی، 889 میلیارد ریال به صورت تدریجی و 73میلیارد ریال به صورت ترجیحی واگذار شده است.

افزون بر این؛ از این میزان واگذاری،6362 میلیارد ریال مربوط به شرکت‌های گروه یک ماده دو قانون اصل 44 و 122میلیارد ریال مربوط به شرکت‌های گروه دو ماده 2 این قانون بوده است.

منبع: سنا

پربازدیدترین‌ها
آخرین اخبار
لوتوس پارسیان - O