به گزارش اقتصادنیوز، شاخص کل بورس تهران که در دو روز گذشته افتهای ناچیز را در کارنامه خود ثبت کرد، امروز (سهشنبه)، به روند رو به کاهش و البته اصلاحی خود شدت داد و در انتهای معاملات افت 604 واحدی را رقم زد و با عقبنشینی به کانال 79 هزار واحدی، در ارتفاع 79 هزار و 659 واحدی قرار گرفت.
در بازار امروز نمادهای «کگل»، «شپنا»، «کچاد»، «شبندر»، «فملی»، «شتران» و «فارس» بیشترین تاثیر منفی را بر شاخص گذاشتند. در انتهای معاملات نیز، ارزش معاملات به 195 میلیارد تومان رسید که از معامله بیش از 729 میلیون سهم حاصل شد که به ترتیب دو گروه خودرو و یارانه در میان صنایع بازار بیشترین ارزش معاملات را به خود اختصاص دادند.
این در حالی است که امروز در بازار فرابورس، آیفکس رشد 3.2واحدی را تجربه کرد و در انتهای معاملات در ارتفاع 841.4 واحد ایستاد. در این بازار نمادهای «مارون»، «زاگرس»، «دماوند» و «بمپنا» بیشترین تاثیر مثبت و نمادهای «شاوان»، «خراسان» و «وهور»بیشترین تاثیر منفی را بر این شاخص گذاشتند.
در این بازار بیش از 213 میلیون سهم با ارزشی بیش از 117 میلیارد تومان داد و ستد شد.
