رنو به دنبال خرید سایت مازندران ایران خودرو

سرویس: اخبار کدخبر: ۱۰۶۵۲۲
در شرایطی که رابطه ایران خودرو و رنو مدتی است شکرآب شده و طرفین نسبت به عملکرد یکدیگر انتقاد می کنند، یک منبع آگاه خبر می دهد این خودروساز فرانسوی به دنبال خرید سایت مازندران ایران خودرو است.
رنو به دنبال خرید سایت مازندران ایران خودرو

به گزارش اقتصادنیوز، به گفته یک منبع آگاه، رنو برای توسعه فعالیت هایش در ایران، نیاز به خطوط تولید جدید دارد و از همین رو یکی از گزینه های مدنظرش، سایت مازندران ایران خودرو است، سایتی که در شهرستان بابل قرار دارد و هم اکنون تنها پژوپارس با تیراژی نسبتا محدود در آن به تولید می رسد.
البته رنو قصد خرید کامل سایت مازندران را ندارد و می خواهد با خرید بخشی از سهام آن، اداره و مدیریت این سایت را با کمک ایران خودرویی ها پیش ببرد. در واقع هدف رنو از خرید بخشی از سهام سایت مازندران، تولید خودروهای جدید خود در ایران است و برای شروع، "کلیو4" و "کبچر" کاندیدای تولید در سایت موردنظر هستند.
این دو محصول حدود یک ماه پیش در نمایشگاه خودرو تبریز و توسط ایران خودرویی ها رونمایی شدند و فعلا قرار است به صورت (CBU) یا همان خودرو کامل، وارد بازار کشور شده و پس از انجام بازارسنجی لازم، تولید آنها در ایران خودرو شوند.
با این حساب، هیچ بعید نیست ایران خودرو نیز با فروش بخشی از سهام سایت مازندران خود به رنو موافقت کند، زیرا با این کار، هم می تواند پول خوبی به دست بیاورد و هم ظرفیت خالی سایت موردنظر را به واسطه تولید خودروهای رنو، پر کند.
مدیرعامل ایران خودرو تاکنون در چند نوبت از آمادگی این شرکت برای فروش سایت های داخلی و خارجی خود خبر داده و گفته که اگر مشتری مناسبی پیدا شود، نسبت به فروش آنها اقدام خواهد شد. البته ظاهرا هنوز مذاکرات خاصی در این مورد میان ایران خودرویی ها و رنو انجام نشده و طرفین منتظر مشخص شدن نتایج مذاکرات هسته ای ایران و غرب هستند تا در صورت توافق، برنامه های مشترک خود را پیش ببرند.

پربازدیدترین‌ها
آخرین اخبار
لوتوس پارسیان - O