کناره‌گیری رئیس تاکاتا

سرویس: اخبار کدخبر: ۱۰۸۶۴۵
قطعه‌ساز خودروی تاکاتا که به‌دلیل به‌کارگیری بادکننده‌های معیوب در تولید کیسه‌های هوا، درگیر بحران ایمنی جهانی شده است از کناره‌گیری استفان استوکر، رئیس این شرکت خبر داد.
کناره‌گیری رئیس تاکاتا

به گزارش اقتصادنیوز، استفان استوکر سوئیسی که از شرکت رابرت بوش به تاکاتا پیوسته بود، نخستین رئیس خارجی این شرکت ژاپنی بود و پس از کناره‌گیری از سمت خود به‌عنوان یکی از اعضای هیات‌مدیره باقی خواهد ماند.

بیش از 24 میلیون دستگاه خودرو در سراسر جهان از سال 2008 به‌دلیل استفاده از کیسه‌های هوای معیوب تاکاتا تحت فراخوان قرار گرفته‌اند. این کیسه‌های هوا به‌دلیل استفاده از بادکننده‌های معیوب هنگام تصادف خودرو، در خطر ترکیدن و پرتاب قطعات فلزی در داخل خودرو قرار دارند.تاکاتا استوکر را سال گذشته به‌منظور افزایش نظارت بر فعالیت‌های جهانی این شرکت استخدام کرده بود.

به گزارش رویترز، تاکاتا اعلام کرد تاکادا در واکنش به این بحران ایمنی، به مدت چهار ماه کاهش 50 درصدی حقوق را پذیرفته است. استوکر و سه نفر از مقامات بلندپایه این شرکت هم به مدت چهار ماه کاهش حقوق خواهند داشت.
منبع: دنیای اقتصاد


پربازدیدترین‌ها
آخرین اخبار
لوتوس پارسیان - O