فرصت طلبی استارباکس از رکود قیمت قهوه

سرویس: اخبار کدخبر: ۱۱۰۰۶۹
شرکت استارباکس با استفاده از کاهش قیمت قهوه و رسیدن آن به پایین ترین میزان طی 11 ماه گذشته به میزان خرید خود افزوده است.
فرصت طلبی استارباکس از رکود قیمت قهوه

به گزارش اقتصادنیوز، شرکت استارباکس با استفاده از کاهش قیمت قهوه و رسیدن آن به پایین ترین میزان طی 11 ماه گذشته به میزان خرید خود افزوده است. به این ترتیب استارباکس اکنون 94 درصد قهوه مورد نیاز خود برای 2015 میلادی را تهیه کرده است.
این شرکت اعلام کرده سه ماه گذشته مجبور شده یک سوم از قهوه مورد نیاز خود برای سال مالی جدید را تهیه کند. این شرکت سال گذشته همراه افزایش قیمت ها( به دلیل خشکسالی در برزیل)، میزان خرید خود را کاسته بود.
اسکات ماو مدیر مالی استارباکس در این باره می گوید: در سال گذشته با افزایش قیمت قهوه از بازار این کالا دوری کردیم. اما ماو روز پنج شنبه به سرمایه گذاران اعلام کرد، این شرکت با کاهش قیمت ها، فرایند خرید را دوباره آغاز کرده است.
در حال حاضر بهای این کالا در بازار نیویورک 30 درصد نسبت به روزهای اوج کاسته شده است. بهای محموله های آتی قهوه عربیکا اکنون 159.95 سنت به ازای هر پوند است که پایین ترین بها ازماه فوریه گذشته محسوب می شود.
منبع agrimoney

ارسال نظر

پربازدیدترین‌ها
کارگزاری مفید