دلار 3460 تومان+جدول قیمت

سرویس: اخبار کدخبر: ۱۴۵۳۹۴
در بازار امروز(سه‌‌شنبه)، نرخ دلار آمریکا معادل سه هزار و 460 تومان گزارش شده که نسبت به روز گذشته دو تومان افزایش یافته است.

به گزارش اقتصادنیوز، در بازار امروز(سه‌‌شنبه)، نرخ دلار آمریکا معادل سه هزار و 460 تومان گزارش شده که نسبت به روز گذشته دو تومان افزایش یافته است.

همچنین یورو اروپا و پوند انگلیس تا این لحظه به ترتیب دو و 22 تومان افزایش قیمت داشته‌اند و اکنون با قیمت‌های سه هزار و 933 و پنج هزار و 37 تومان به فروش می‌رسند. نرخ دلار کانادا و استرالیا نیز به ترتیب با 28 و 17 تومان افزایش قیمت گزارش شده‌ است.

همچنین تا این لحظه فرانک سوئیس شاهد 14 تومان افزایش قیمت بوده‌ و با قیمت سه هزار و 572 تومان به فروش می‌رسد.

اما در مقابل درهم امارات و دینار کویت به ترتیب دو و 20 تومان افت قیمت داشته‌اند؛ همچنین نرخ دینار بحرین با 50 تومان کاهش معادل 9 هزار و 200 تومان گزارش شده است. این در حالی است که سایر ارزها با همان قیمت‌های قبلی به فروش می‌رسند.

پربازدیدترین‌ها
آخرین اخبار
لوتوس پارسیان - O