نرخ انواع ارز در روز جاری/ دلار 3543 تومان+جدول قیمت

سرویس: اخبار کدخبر: ۱۵۰۵۴۰
در بازار امروز (چهار‌شنبه)، نرخ دلار آمریکا معادل سه هزار و 543 تومان گزارش شده که نسبت به روز گذشته دو تومان افزایش یافته است.

به گزارش اقتصادنیوز، در بازار امروز (‌چهارشنبه)، نرخ دلار آمریکا معادل سه هزار و 543 تومان گزارش شده که نسبت به روز گذشته دو تومان افزایش یافته است. همچنین قیمت دینار کویت، ریال عمان و رینگیت مالزی تا این لحظه روندی صعودی را پشت سر گذاشته‌ است.

این در حالی است که قیمت یورو اروپا و پوند انگلیس که در این لحظه به ترتیب معادل چهار هزار و 26 و چهار هزار و 660 تومان اعلام شده با کاهش چهار و دو تومانی همراه بوده‌‌‌اند. همچنین دلار کانادا و دلار استرالیا به ترتیب چهار و هشت تومان کاهش قیمت را شاهد بوده‌اند.

فرانک سوئیس نیز با هشت تومان کاهش قیمت نسبت به روز گذشته به فروش می‌رسد. کرون دانمارک، کرون نروژ، ریال عربستان و منات آذربایچان نیز تا این لحظه روندی نزولی را پشت سر گذاشته‌اند و سایر ارزها نیز با همان قیمت‌های قبلی معامله می‌شوند.

پربازدیدترین‌ها
آخرین اخبار
لوتوس پارسیان - O