به گزارش اقتصادنیوز، بانک مرکزی امروز پنجشنبه، نرخ 24 ارز را با افزایش، نرخ هشت ارز را با کاهش و نرخ هفت ارز را ثابت اعلام کرده است. بر این اساس نرخ دلار آمریکا از 31 هزار و 461 ریال به 31 هزار و 460 ریال رسیده و معادل یک ریال افت کرده است.
همچنین بانک مرکزی، نرخ لیر ترکیه، دلار سنگاپور و ریال سعودی را همراه با کاهش، به ترتیب معادل 10 هزار و 559 ریال، 23 هزار و 109 ریال و 8386 ریال گزارش داده است.
این در حالی است که امروز قیمت بعضی ارزها از جمله پوند انگلیس، فرانک سوییس و یورو با افزایش همراه شده و به ترتیب با قیمتهایی معادل 40 هزار و 967 ریال، 32 هزار و 421 ریال و 35 هزار و 339 ریال اعلام شدهاند.
همچنین بر اساس گزارش بانک مرکزی امروز، روپیه هند، درهم امارات، دلار هنگکنگ، ریال عمان، ریال قطر، لیر سوریه و سومونی تاجیکستان نسبت به روز گذشته ثابت مانده است.
قیمت سایر ارزهای دولتی را در جدول اقتصادنیوز مشاهده کنید: