رشد 24 ارز مبادلاتی در شبکه بانکی +جدول قیمت

سرویس: اخبار کدخبر: ۱۵۳۹۹۹
بانک مرکزی امروز دوشنبه، نرخ 24 ارز را با افزایش، نرخ 13 ارز را با کاهش و تنها نرخ دو ارز را ثابت اعلام کرده است. بر این اساس نرخ دلار آمریکا به 31 هزار و 834 ریال افزایش یافته است.

به گزارش اقتصادنیوز، بانک مرکزی امروز دوشنبه، نرخ 24 ارز را با افزایش، نرخ 13 ارز را با کاهش و تنها نرخ دو ارز را ثابت اعلام کرده است. بر این اساس نرخ دلار آمریکا از 31 هزار و 795 ریال به 31 هزار و 834 ریال رسیده و معادل 39 ریال رشد کرده است.

همچنین بر اساس گزارش بانک مرکزی، نرخ درهم امارت، دلار کانادا و لیر ترکیه افزایش یافته و قیمت آنها به ترتیب 8667 ریال، 23 هزار و 789 ریال و 10 هزار و 80 ریال اعلام شده است.

این در حالی است که نرخ ارزهای پوند انگلیس، فرانک سوییس و یورو با کاهش همراه شده و در حال حاضر قیمت آنها به ترتیب معادل 39 هزار و670 ریال، 32 هزار و 637 ریال و 35 هزار و 277 ریال گزارش‌ شده‌‌ است.

همچنین امروز تنها نرخ ارزهای کرون نروژ و لیر سوریه ثابت مانده است.

قیمت‌ سایر ارزهای دولتی را در جدول اقتصادنیوز مشاهده کنید.

پربازدیدترین‌ها
آخرین اخبار
لوتوس پارسیان - O